Express Animate TutorialsExpress Animate Motion Graphics en Animatiesoftware maakt het toevoegen van speciale effecten en het maken van motion animaties eenvoudig. Deze gratis animatiesoftware is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Download nu

Aan de slag met Express Animate

Deze video behandelt alle basisprincipes die u nodig hebt om door Express Animate te navigeren, een nieuw project te maken en aan de slag te gaan met motion graphics-animatie.


Objecteigenschappen Wijzigen en Animeren met Sleutelframes

In deze zelfstudie worden het compositiepaneel en de basisprincipes van het bewerken of animeren van de eigenschappen van een object verkend. Hier ziet u hoe u hoofdframes toevoegt en verwijdert en hoe u de waarden bewerkt die aan een hoofdframe zijn gekoppeld.


Een Personagepop Maken

In deze video wordt u laten zien hoe u een personagepop maakt om te animeren met Express Animate.


Een Personagepop Animeren

In deze video wordt je laten zien hoe je een personagepop animeren met Express Animate.


Exporteren naar HTML5

Deze video laat u zien hoe u een animatie als HTML5 exporteert om uw compositie op te slaan als een webpagina die kan worden geopend in een webbrowser.


Uienhuid Gebruiken

Deze video laat u zien hoe u de schakelknop voor uienhuid kunt gebruiken om meerdere frames tegelijk te zien.


Bezier Curve Gebruiken

Deze video laat u zien hoe u de Bezier Curve-tool kunt gebruiken om grafische vectoren met hoge nauwkeurigheid te maken.


Opmerking: de tutorials op deze pagina zijn voor Express Animate vanaf versie 3.12. Voor tutorials over andere NCH Software producten zie de NCH Software YouTube-kanaal.
Vind je dit programma nou wat?

Express Animate Animatiesoftware is gratis een animatiesoftware. De perfecte tool om bewegende beelden en animatie toe te voegen aan uw videoproject. Breng uw films naar een hoger niveau met dit eenvoudige, gebruiksvriendelijke animatieprogramma.

Download nu


Klik hier om Express Animate motion graphics software te downloaden