Debut TutorialDebut Video-opnamesoftware is een geweldig hulpmiddel voor het opnemen van video en is in staat om video van verschillende bronnen vast te leggen. Maak uw eigen tutorials, leg video vast die is opgenomen op een extern apparaat, neem streaming video op en meer.

Download Nu

Debut Introductie

Deze video behandelt het maken van een basisopname met een webcam, het opnemen van uw scherm (het vastleggen van het hele scherm of een selectie), het plannen van opnames, het bekijken van uw opnames, effecten en uitvoeropties.


Opnemen met uw Webcam

Deze video laat u zien hoe u een opname kunt maken met uw webcam.


Uw Computerscherm opnemen

Deze zelfstudievideo laat u zien hoe u een video van uw computerscherm kunt opnemen. Het laat u zien hoe u een deel van uw scherm of het hele bureaublad kunt selecteren. Het laat je ook zien hoe je de opname-opties voor de muisaanwijzer kunt wijzigen, samen met een paar andere tips en trucs.


Scherm Opnemen met Webcamoverlay

Deze tutorial laat u zien hoe u uw computerscherm kunt opnemen met een webcamoverlay. Leer hoe u de webcamoverlay kunt positioneren en dimensioneren om aan uw behoeften te voldoen.


Neem Geluid op met uw Video

Deze tutorial laat je zien hoe je geluid kunt opnemen met je video. Leer hoe u verschillende audioopties selecteert voor het opnemen van uw microfoon, luidsprekers of muisklikken. Deze video leert je ook hoe je audio van andere applicaties kunt vastleggen.


Opnames Plannen

Deze video laat u zien hoe u een opname plant. Leer hoe u een enkele opname of een terugkerende opname plant.


Een Bijschrift Toevoegen

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u een bijschrift aan een video toevoegt. Leer hoe u uw bijschrift kunt stylen en positioneren en hoe u een tijdstempel kunt toevoegen.


Muis weergeven in Schermopnames

Deze videozelfstudie laat u zien hoe u uw muiscursor in een schermopname kunt weergeven.


Kleur- en video-effecten

Deze zelfstudie laat u zien hoe u kleur- en video-effecten kunt toepassen op uw video-opname. Opmerking: Effecten moeten worden toegepast voorafgaand aan de opname of tijdens het opnemen, ze kunnen niet worden toegepast na het opnemen.


Watermerk

Deze video laat u zien hoe u een watermerk toevoegt aan uw schermopname of video-opname. Leer hoe u de grootte en positie van uw watermerk kunt wijzigen en de dekking ervan kunt aanpassen.


Opnames Bekijken

Deze zelfstudievideo laat u de verschillende manieren zien waarop u uw opnamen kunt bekijken en hoe u door de videospeler kunt navigeren. Het zal ook laten zien hoe u uw opnames kunt hernoemen en online kunt delen.

Vind je het leuk wat je ziet?

Debut Video-opnamesoftware is ontworpen om zeer eenvoudig te gebruiken te zijn, waardoor u in wezen alles kunt opnemen van een webcam, uw computerscherm, een extern videoapparaat of online streaming video.

Download Nu


Download Debut Video Recorder