ClickCharts VideoguideClickCharts Diagram och flödesschemaprogram gör det enkelt att skapa en visuell presentation av en process, organisation, tankekarta eller annat diagram. Flödesscheman är ett unikt sätt att organisera och visa data så att även mycket detaljerade och komplexa processer blir enklare att förstå. Detta gör vårt program för friflödesschema till en idealisk metod för felsökning, samt ett effektivt sätt att dela information.

Ladda ner nu

Komma igång med ClickCharts

Det är enkelt att göra ett diagram med ClickCharts. Den här videon visar dig runt programmet, så att du vet var du hittar alla användbara verktyg och lär dig också några genvägar.


Diagram-mallar

ClickCharts har flödesschema- och diagram-mallar som hjälper dig att starta projekt. Skapa enkelt ett dataflödesdiagram, enhetsförhållandesdiagram, flödesschema, tankekarta, UML-klassdiagram, organisationsschema eller venndiagram.


Nytt tomt diagram

Om ingen av mallarna uppfyller dina behov börjar du med ett nytt tomt diagram. Lägg till symboler som automatiskt ansluts med kontakter eller lägg till kopplingar manuellt.


Stilisera och redigera symboler

Den här självstudien visar hur du redigerar egenskaperna för en symbol i ett diagram, inklusive teckensnitt, fyllning och linjealternativ. Den visar också hur du redigerar flera symboler samtidigt.


Stilisera och redigera kopplingar

Den här självstudien visar hur du ändrar en kopplingstyp och hur du redigerar egenskaperna för en koppling i ett diagram. Redigera en enskild koppling eller flera kopplingar samtidigt.


Lägg till text i diagram

Lär dig hur du lägger till text som rubrik, i en symbol eller i en koppling. Redigera teckensnitt, teckenstorlek, betoning, motivering med mera.


Lägg till bilder i diagram

Den här självstudien visar hur du lägger till bilder som logotyper, foton och grafik i diagrammet.Observera: självstudierna på den här sidan är för ClickCharts med början av version 2.09. För självstudier om andra NCH Softwares produkter, se NCH Software YouTube-kanal.
Gillar du vad du ser?

ClickCharts Diagram och flödesschemaprogram är perfekt för att skapa en visuell representation av en process, organisation, tankekarta eller annat diagram. Använd de inkluderade mallarna för att starta processen eller börja med ett tomt diagram. Uppdatera och redigera diagram enkelt med redigeringsverktygen. Exportera till pdf eller en bildfil för att dela med andra samarbetspartners.

Ladda ner nu


Klicka här för att ladda ner ClickCharts diagramprogram