DrawPad SjälvstudierRedigerar programvara för DrawPad-grafik gör att rita och skapa grafisk konst enkelt. Denna grafiska design programvara är intuitiv och användarvänlig.

Ladda ner nu

Översikt

Denna handledning video ger dig en översikt över att använda DrawPad. Det kommer att lära dig hur du använder mallguiden för att fylla i en mall med text och bilder och hur man använda redigeringsverktygen för att anpassa din skapelse. Videon demonstrerar också att arbeta med lager, med hjälp av de olika färgverktygen och med hjälp av avancerade projektinställningar och funktioner.


Hur man lägger till en överlägg bild eller Clipart

Denna handledning video kommer att visa dig hur du lägger till en överlägg bild eller clipart till din grafisk design projekt. Lär dig hur du importerar clipart till projektet från NCH Clipart Library eller infoga bilder av dina egna.


Hur man ändrar storlek på en bild eller arbetsyta

Den här videon visar hur du storleksstorleken en bild eller duk. Lär dig hur du väljer dina storleksändringsenheter, justera bredd och höjd och bevara proportioner för en bild.


Hur man fyller med ett mönster

Denna handledning video kommer att visa dig hur man fyller ett område eller form med ett mönster. Lär dig hur du ritar en figur och använder ett fyllningsmönster eller fyller en befintlig form med ett mönster. Du kan också ladda din egen bild som ska användas som ett fyllningsmönster.


Hur man gör böjd text

Denna handledning video kommer att visa dig hur man gör böjd text. Lär dig hur du använder en förinställd kurva eller ritar en kurva som din text kommer att följa. Justera placeringen av din böjda text på sidan och ändra textfärg och textformat.


Så här använder du Bezierkurvan

Denna handledning video kommer att visa dig hur du använder Bezier Kurvan för att rita exakta kurvor med hjälp av kontrollpunkter. Lär dig hur du skapar och tar bort kurvpunkter och justerar färg, storlek och position på din kurva med olika verktyg från verktygspanelerna.


Observera: guiderna på denna sida är för DrawPad som börjar med version 4.00. För handledning om andra NCH Software-produkter se den NCH Software YouTube-kanal.
Gillar du vad du ser?

Programvaran för DrawPad-redigeringsprogram för redigeraren är en lätt att använda bildkomposition och manipulation program, och ett viktigt verktyg för alla typer av grafisk design projekt.

Ladda ner nu


Klicka här för att ladda drawpad grafisk redigering programvara