Så här lägger du till färg i svartvita foton automatiskt med PhotoPad

Har du hittat ett gammalt svartvitt fotografi av dina morföräldrar? Tänk om du kunde se samma fotografi i färg och väcka det till liv igen. Med maskininlärning och AI-teknik är detta nu möjligt med bara ett klick. Möjligheten att lägga till färg till svartvita foton finns inte längre i domänen för efterproduktionsstudior, du kan nu lära dig hur du lägger till färg till svartvita foton automatiskt i PhotoPad ingen erfarenhet krävs.

Ladda ner PhotoPad Photo Editor

Ladda ner nu

  1. Ladda ner PhotoPad Photo Editor

  Ladda ner och installera PhotoPad Foto Editor. Följ installationsanvisningarna och starta sedan programmet på datorn för att börja redigera.

  Bild som visar hur du laddar ner PhotoPad Photo Editor

  2. Importera svartvitt foto

  Klicka på Öppna i huvudverktygsfältet och välj det svartvita fotot som du vill färglägga. Om du vill importera ett svartvitt foto från en skanner klickar du på import i huvudverktygsfältet väljer du skannerkällan och väljer Bild i gråskala alternativ för att skanna det svartvita fotot och ta det till PhotoPad.

  Bild som visar hur man importerar svartvitt foto

  3. Lägg till färg i svartvitt foto

  Navigera till fliken Retuschering och klicka på Super färg för att automatiskt lägga till färg i det svartvita fotot. Du kan också komma åt superfärgsfunktionen från listrutan Verktyg i verktygsfältet Start. Justera värdena Styrka och Mättnad i den högra kolumnen för att ytterligare redigera bilden enligt dina önskemål.

  Bild som visar hur man lägger till färg i svartvitt foto

  4. Spara färgad bild

  Klicka på Spara i huvudverktygsfältet och spara din nya färgbild för att dela med familj och vänner.

  Bild som visar det slutliga färglagda fotot

  Och där har du det, du har framgångsrikt lärt dig hur man lägger till färg till svartvita foton i bara ett par enkla steg. Ladda ner PhotoPad för att prova funktionen idag!
Gillar du vad du ser?

Ladda ner PhotoPad här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera PhotoPad Photo Editor för att börja konvertera S&V-foton till färg.

Ladda ner PhotoPad