Hur man lösenordsskyddar WIM filer med Express Zip File Compression Software

Oavsett om du behöver skydda filer från att användas på en delad dator, dela konfidentiella filer via internet eller bara för att hålla något privat, vill du kunna vidta extra åtgärder för att säkerställa att dina arkiverade WIM-filer är så säkra som möjligt. Ett sätt att uppnå detta är genom kryptering genom att använda Express Zip Encryption Software för att lösenordsskydda en WIM-fil i 3 steg.

WIM


1. Ladda ner Express Zip File Compression Software

Hämta Express Zip File Compression Software. Följ anvisningarna för att installera Express Zip Compression Software och starta programmet på din dator.
Bild som visar hur du laddar ner Express Zip File Compression Software

2. Skapa en WIM-fil

Klicka på Lägg till filer för att lägga till filer för att skapa din WIM-fil eller mapp. Om du redan har en WIM-fil som du behöver lösenordsskydda klickar du på knappen Öppna för att lägga till din WIM-fil i Express Zip.
Bild som visar hur du skapar en WIM-fil i Express Zip File Compression Software

3. Lösenordsskydda en WIM-fil

Klicka på Kryptera i huvudverktygsfältet. Ange lösenordet två gånger i dialogrutan Krypteringshanteraren för att kryptera filen WIM och klicka på OK.
Bild som visar hur man lösenordsskyddar en WIM-fil i Express Zip File Compression Software

Den nya lösenordsskyddade filen WIM är nu klar. Innehållet i mappen WIM kommer att innehålla allt du har lagt till och du måste ange ditt lösenord för att komma åt dem. Ladda ner Express Zip nu för att kryptera och lösenordsskydda dina WIM filer och njut av allt som den snabbaste WIM-programvaran har att erbjuda, inklusive komprimering, kryptering, konvertering och säkerhetskopiering av data.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Express Zip här:

Ladda ner nu

WIM file encryption software for Windows-dator and Mac OS.

Klicka här för att ladda ner Express Zip File Compression Software Program