Så här lägger du till ljud i ett bildspel med PhotoStage

Ett enkelt sätt att skapa dynamik i bildspelet eller presentationen och hjälpa till att förbättra tittarengagemanget är att lägga till ljud. Ditt ljud kan består av berättarröst, musik, ljudeffekter och mer!

Oavsett om det är en enkel bakgrundspoäng, ljudeffekter som spelas upp med övergångarna eller en berättarröst som beskriver presentationen, kan ett ljud i bildspelet ta hela bildspelet till en annan nivå. Läs om hur du lägger till ljud i ett bildspel med Bildspelstillverkaren PhotoStage.

Ladda ner PhotoStage Slideshow Software

Ladda ner nu


  1. Ladda ner Bildspelsprogram för fotostage

  Ladda ner och installera PhotoStage bildspelsskapare. Följ installationsanvisningarna och starta sedan programmet på datorn för att börja skapa.

  Bild som visar hur du laddar ner PhotoStage Slideshow Maker

  2. Lägg till dina foton och videor

  Klicka på Lägg till media och välj önskade foton och videor att lägga till i bildspelet. Alternativt kan du välja Lägga till foton och Lägga till videor knappar från bildspelsmediepanelen.

  Bild som visar hur du lägger till foton och videor i medielistan

  3. Importera ljud till medielistan för bildspel

  PhotoStage SlideShow Maker stöder en rad ljudfunktioner. Innan du lägger till ljud i bildspelet måste alla mediefiler inklusive ljudfiler läggas till i medielistan först. Nedan finns de olika ljudtyperna som kan läggas till i ett bildspel.


  Importera musik till medielistan för bildspel

  Om du vill lägga till musik eller befintliga ljudfiler i bildspelet väljer du Lägg till musik i huvudverktygsfältet och välj dina musikfiler som ska importeras till medielistan.

  Bild som visar hur man importerar musik till bildspel

  Importera ljudeffekter till medielistan för bildspel

  Välj Ljud från huvudverktygsfältet för att komma åt NCH Sound Library, som är fyllt med en betydande mängd royaltyfria ljudeffekter. Klicka på uppspelningsikonen för att förhandsgranska ljudeffekten och klicka på Hämta om du vill lägga till ljudeffekten i medielistan för bildspelet.

  Bild som visar hur du importerar ljudeffekter till bildspel

  Spela in & importera berättarröst till medielistan för bildspel

  Innan du berättar bör du se till att dina foton och videor har lagts till som bilder på tidslinjen. Klicka på i huvudverktygsfältet berätta ikon. Välj inmatningskällan, klicka på den röda postikonen för att börja spela in berättarrösten. Klicka på stoppknappen för att avsluta berättarrösten. Ljudinspelningen sparas på den utdataplats som har ställts in. Klicka på Lägga till ljud för att lägga till ljudberättelsefilen i medielistan för bildspel.

  Bild som visar hur du spelar in och importerar berättarröst till bildspel

  4. Lägg till ljud i bildspelet

  När ljudfilerna har lagts till i medielistan för bildspelet. Markera ljudfilen och dra och släpp filen i ljudklippsspåret. Du kan också högerklicka på ljudfilen och välja Lägga till objekt i bildspelet.

  Bild som visar hur du lägger till ljud i ett bildspel

  5. Justera ljudklipp

  Trimma ljudklippet genom att hovra musen över en av ändarna och dra den sedan åt vänster eller höger för att justera ljudets längd. Om du vill redigera ljudklippet ytterligare högerklickar du på ljudklippet och väljer önskade redigeringsfunktioner som tona in, tona ut, loopklipp till slutet av bildspelet, justera volymen med mera.

  Bild som visar hur du justerar ljudklipp i bildspel


  Så ja! Du har lärt dig hur du lägger till ljud i ett bildspel. Justera ditt bildspel ytterligare genom att lägga till effekter, övergångar, animationer och sedan är det enda som finns kvar att exportera ditt bildspel, ta med familjen och titta på ditt fantastiska bildspel på din favoritenhet.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner PhotoStage här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera PhotoStage Slideshow Software för att börja göra bildspel.

Ladda ner PhotoStage