Så här ändrar du till Mp3-format

En guide för att visa hur du byter till mp3-format.

Mp3-filer används ofta för att skicka och lagra ljudfiler i komprimerad form utan att offra kvaliteten. Att ändra ljudfiler till mp3-format kan göras snabbt och enkelt med hjälp av Switch Audio File Converter.

Ladda ner Switch Audio File Converter Software

Ladda ner nu

 1. Starta Switch Audio Converter.
 2. Öppna Switch Audio Converter på datorn. Om du inte har en kopia av Switch kan programvaran laddas ner här: Switch Audio File Converter

 3. Importera filer till Switch
 4. Importera dina filer till Switch genom att klicka på det gröna Lägg till filer eller genom att helt enkelt dra och släppa dina filer från filbläddraren direkt till Switch. hur du lägger till filer i Switch för att konvertera ljudfiler till mp3

 5. Ange utdatamål
 6. Använd den Spara i mapp: rullgardinsmenyn eller bläddra för att ställa in utdatamappen. Markera rutan bredvid dessa alternativ för att helt enkelt spara dina filer i samma mapp som källfilerna. Detta kommer att få dina konverterade mp3-filer att visas i mappen bredvid deras ursprungliga versioner.

  så här ställer du in utdatamålet för ljudfiler som konverterats till mp3-filer

 7. Ange utdataformat
 8. Klicka på Utdataformat längst ned i programmet för att öppna den nedrullningsbara menyn. Välj .mp3 som ditt utdataformat för att ändra till mp3-format.

  så här ställer du in utdataformatet på mp3 för att ändra till mp3-format

 9. Ändra till Mp3-format
 10. Klicka på Konvertera längst ner till höger i programmet för att byta till mp3-format. Konverteringen kommer att utföras på dina valda filer och dina nyligen konverterade mp3-filer kommer nu att vara tillgängliga i din valda utdatamapp.

  använda Switch filkonverteringsprogram för att konvertera mediefiler till mp3-format
Nu när du vet hur man byter till mp3 format, prova det själv!

Ladda ner Switch Audio Converter:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Switch MP3 filkonverterare för att börja konvertera dina filer till mp3-format.

Ladda ner Switch Audio Converter Software