Hur man kombinerar PDF-filer med Doxillion PDF-sammanslagning

Har du flera PDF-filer som du behöver kombinera till en stor PDF? Att kombinera flera PDF-filer är ett utmärkt produktivitetshack för en rad olika ändamål, inklusive hantering, sortering, utskrift, e-post och mer. Med Doxillion PDF Merger finns det inget behov av snygga verktyg eller behovet av att ladda upp flera filer online och oroa dig för integritet eller dataläckor. Lär dig hur du kombinerar PDF-filer snabbt med bara några klick med Doxillion PDF-fusionen.

Ladda ner Doxillion Document Converter Software

Ladda ner nu

  1. Ladda ner Doxillion PDF Converter

  Ladda ner och installera Doxillion Document Converter. Följ installationsanvisningarna och starta sedan PDF-kopplingsverktyget på datorn för att börja slå samman PDF-filer.

  Bild som visar hur du laddar ner Doxillion PDF Converter

  2. Importera PDF-filer

  Klicka på Lägga till filer finns i huvudverktygsfältet för att öppna fönstret för fil finder. Hitta och markera PDF-filerna på datorn och klicka på Öppna för att importera dem till Doxillion PDF-omvandlaren för att kombinera dem. Du kan också dra och släppa PDF-filer direkt i programmet för att sammanfoga dem.

  Bild som visar hur du importerar flera PDF-filer till Doxillion

  3. Kombinera PDF-filer

  Klicka på Slå samman PDF-filer som finns i huvudverktygsfältet. I popup-fönstret ordnar du om PDF-filerna i önskad ordning genom att välja PDF-filen och använda pilarna till höger för att flytta den valda PDF-filen uppåt eller nedåt i ordningen. När ordern är klar klickar du på Slå samman PDF-filer för att kombinera PDF-filerna.

  I popup-fönstret fil finder byter du namn på den kombinerade PDF-filen och väljer den utdataplats där du vill att den kopplade PDF-filen ska sparas och klickar på Spara.

  Bild som visar hur du kombinerar PDF-filer i Doxillion

  Och där har du det. Du har framgångsrikt lärt dig hur man kombinerar PDF-filer med Doxillion. Om du behöver kombinera andra digitala dokument kan du Konvertera dem till PDF enkelt med Doxillion PDF Converter och upprepa samma process! Ladda ner gratis och kombinera PDF-filer nu!
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Doxillion här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Doxillion Document Converter Software för att börja kombinera flera PDF-filer. Convert document files to and from many different document formats, such as DOCX, DOC, PDF, ODT, WPD, WPS, RTF, HTML, TXT, EPUB, MOBI and many other document formats.

Ladda ner Doxillion