Så här konverterar du bilder till JPEG

Konvertera snabbt dina bilder till JPEG eller andra format

Med en myriad av olika bildformat tillgängliga för oss i denna digitala era hjälper det till att kunna växla mellan dem alla, inklusive utan tvekan det mest populära bildformatet; .JPEG eller .JPG. Oavsett om du är en digital fotograf, eller helt enkelt en nyfiken användare i nöd, tillåter Pixillion Image Converter enkel konvertering mellan dessa bildformat.

Följ stegen nedan för att lära dig hur enkelt det är att konvertera bilder med Pixillion.


Ladda ner Pixillion Image Converter Software

Ladda ner nu

  1. Börja med att ladda ner och installera Pixillion Bildkonverterare. När programvaran har installerats lägger du till de bildfiler som du vill konvertera. Klicka på Lägg till filer i verktygsfältet och bläddra till dina filer eller dra och släpp dem från en mapp på datorn direkt till bildlistan i Pixillion. Lägg till de filer som du vill konvertera.

  2. Markera den utdatamapp där du vill att de konverterade filerna ska sparas genom att klicka på bläddra bredvid rutan Utdatamapp.

    Välj utdataformatet i listrutan under fillistan. Om du vill välja JPEG-format klickar du på pilen i listrutan bredvid Utdataformat och välj JPEG. Välj utdataformat.

  3. Klicka på Konvertera på skärmens nedre högra sida.
  4. För att spara tid och energi har Pixillion batchkonvertering. Konvertera hundratals bilder åt gången med hjälp av Välj alla på huvudskärmen och följ sedan steg 2 och 3. Så enkelt är det! Använd Välj alla för att konvertera en grupp filer.

  5. Konvertera snabbt PNG, GIF, TIFF, PSD, BMP och mer till JPG med Pixillion. Visa alla format som stöds här: https://www.nchsoftware.com/imageconverter/sv/kb/1227.html
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Pixillion här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Pixillion Image Converter Software för att börja.

Ladda ner Pixillion