Så här konverterar du video till ljud med Prism

Konvertera video till ljudfiler med den här intuitiva programvaran.

 • Videofiler
 • En dator
 • Prism Video Converter Software

  Med Prism är det enkelt att konvertera alla populära videoformat från ett format till ett annat. Prism innehåller dock också möjligheten att spara ljudet från dina videofiler genom att extrahera ljudet och konvertera det till MP3 eller WAV. Oavsett om du behöver redigera ljudet från dina videofiler, eller helt enkelt vill extrahera det, gör Prism konverteringen enkel.

  Följ stegen nedan för att enkelt konvertera din videofil till ljud.


Ladda ner Prism Video Converter Software

Ladda ner nu

 1. Börja med att lägga till dina videofiler i Prism. Lägg till filer genom att klicka på Lägg till filer eller helt enkelt dra och släppa filer i fillistan: Installera Prism och lägg till dina filer.

 2. När du har valt dina filer öppnar du Utdataformat listrutan och välj antingen MP3 eller WAV. Markera dina filer och välj MP3 eller WAV i listan Utdataformat

 3. Prism låter dig spara dina nyligen konverterade ljudfiler i samma mapp som din videofil eller en separat mapp. Detta gör det enkelt att hitta dina filer i framtiden. Markera utdatamappen och klicka sedan på Konvertera längst ner till höger i fönstret.

  Att konvertera video till ljud är lika enkelt som 1,2,3 med Prism! Lägg bara till dina filer, välj MP3 eller WAV och klicka på konvertera!
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Prism här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Prism Video Converter Software för att börja.

Ladda ner Prism