Skapa en webbsändning gratis med Broadcam

Har du någonsin trott att du vill göra ditt eget live-TV-program för att sända via internet, eller ha ett antal hemvideor sparade på din dator som du vill dela med familj och vänner runt om i världen, men inte vill begrava dem med stora e-postfiler? Vi visar dig hur du kan strömma dem över webben gratis med BroadCam Streaming Video Server.

  • En webbkamera (för livesändningar) eller en videokamera
  • En Windows-dator
  • A.mikrofon (för livesändningar)
Ladda ner BroadCam Video Streaming

Ladda ner nu

  1. Hämta BroadCam Streaming Video Server och installera.
  2. Klicka på installationsfilen exe för att starta installationsprocessen.
  3. När du har installerat programmet öppnar du det och klickar på knappen Inställningar från huvudgränssnittsverktygsfältet. Här kan du ställa in dina live-ingångar (webbkameror etc. och dina förinspelade videofiler.
  4. Du måste också konfigurera din anslutning till omvärlden så att potentiella tittare kan komma åt videon som spelas upp från servern. Det är här det kan bli lite knepigt. Om du ansluter till internet via en Internet-leverantör har du troligtvis en dynamisk IP-adress (även känd som DHCP) så du måste gå igenom den tillhandahållna routningsinformationen. Om du är lite försiktig med det här steget så fråga bara en vän som är bra med datorer och modem.
  5. När du har räknat ut routingen kan du klicka på Knappen Anslut från huvudgränssnittet och en webbsida öppnas i din webbläsare med de länkar du behöver publicera på din webbplats för att dina lyssnare ska klicka på. BroadCam kommer att tillhandahålla länkar för dina bredbandslyssnare och ringa upp anslutningar samt ett alternativ för att visa jpeg-bilder.
  6. Om du inte är säker på videokomprimering kan du låta BroadCam hantera alla finare detaljer åt dig.
  7. Nu är du redo att starta dina live- eller inspelade webbsändningar.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner BroadCam här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera BroadCam för att börja webbsändning