Så här klipper du i en video

En guide för att visa hur du klipper en video med VideoPad

VideoPad är en fullt utrustad videoredigerare som låter dig enkelt klippa dina videor på några minuter.

Ladda ner, installera och starta VideoPad Video Editor på datorn.

Ladda ner VideoPad Video Editor

Ladda ner nu

  1. Klicka Öppna i verktygsfältet Startfliken för att lägga till en video. Du kan också klicka på CTRL +O eller dra och släppa en fil eller mapp till lagerplatsen Arkiv. Klicka på Öppna om du vill lägga till en video.

  2. Dra och släpp videon från videofilsfacket till sekvensens tidslinje. Dra och släpp video för att sekvensera tidslinjen

  3. Om du vill klippa ut en region i sekvensen markerar du den genom att placera markören i början eller slutet av regionen. Håll musen över den röda linjen tills den blir en dubbelsidig pil. Klicka och dra för att markera regionen. Klicka på papperskorg som visas bredvid markören eller tryck på Ta bort på tangentbordet. Observera att detta tar bort den valda regionen från alla spår. Klicka på knappen Papperskorgen.

  4. När du är klar klickar du på Spara projekt på fliken Start för att spara videopad-projektet. Om du vill exportera videon väljer du Videofil från Exportera video knappen rullgardinsmenyn. Spara filen i önskat format genom att följa anvisningarna i guiden. Om du exporterar den nya filen till samma mapp som originalfilen i samma format skriver den över originalfilen. Använd ett annat filnamn om du vill ha både originalfilen och den redigerade filen. Klicka på Spara projekt när du är klar.

Gillar du vad du ser?

Ladda ner VideoPad här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera VideoPad Video Editor för att börja.

Ladda ner VideoPad