Redigera videor i VideoPad

En guide som visar hur man redigerar videor i VideoPad

Att lära sig redigera videor är ett bra sätt att förvandla alla dina videofilmer till något extraordinärt. Du kan kombinera videor, lägga till effekter, ljud och överläggstext för att göra filmer av dina videor. Med en enkel videoredigerare som VideoPad Videoredigeringsprogram Du kan snabbt lära lära dig att redigera videor och göra egna filmer med lätthet.

Ladda ner VideoPad videoredigeringsprogram

Ladda ner nu

 1. Ladda ner och installera VideoPad Videoredigeringsprogram och starta programmet på din dator.

 2. Importera dina videor i VideoPad genom att klicka på Lägg till filer och välja de klipp du vill använda.
 3. Importera videofiler till VideoPad

 4. Trimma videoklippen genom att använda fönstret för förhandsgranskning av klippet. Dra de röda och blå start- och stoppmarkörerna för klippa ner videoklippen till precis vad du vill. Om du vill dela upp klippet i två klipp dra du röda markören till den punkt där du vill dela upp och klickar sedan på saxikonen.
 5. Så här trimmar du videoklipp

 6. lägga till effekter videoklippen genom att markera ett klipp och sedan klicka på Videoeffekter knapp. Du kan använda enkla redigeringseffekter som beskärning och rotation av video eller så kan du använda specialeffekter och filter som gråskala eller grön skärm.
 7. Lägga till effekter i videor i VideoPad

 8. Dra klippen till Tidslinje (tidslinje) när du är redo att redigera dem tillsammans. Tidslinjen kan användas för att kombinera dina videoklipp och ordna i vilken ordning du vill att de ska spelas upp.
 9. Lägga till videor på tidslinjen i Videopad

 10. Lägga till övergångar till dina videor genom att klicka på X mellan två klipp på tidslinjen och att välja en övergångseffekt i övergångsfönstret. Om du vill justera övergångens varaktighet använder du piltangenterna eller skriver i varaktighetsvärdet i rutan längst ned till höger i fönstret.
 11. Lägga till övergångar i videor

 12. Lägg till text tills din video. Om du vill lägga till text i videon klickar du bara på Lägg till text i huvudmenyn och skriva texten i textredigeringsfönstret. När du är klarvisare texten som ett nytt lager på tidslinjen som du kan flytta och justera.
 13. Lägga till text i video i VideoPad

 14. Lägga till ljud till din videogenom att importera ett ljudklipp till med programmet Lägg till filer knapp. Dubbelklicka på ljudfilen för att redigera den ihandsgranskningsfönstret och dra den sedan direkt till tidslinjen. klicka på FX-ikon (valuta) som finländare i ljudklippet för att tillämpa ljudeffekter och övergångar.
 15. Lägga till musik i en video

 16. Exportera din video. När du är klar med redigeringen av videon kan du exportera ditt slutliga projekt. Klicka på Exportera video knappen under knappen under Hem för att välja mellan en mängd olika exportalternativ
 17. Exportera videor i VideoPad
Gillar du vad du ser?

Ladda ner VideoPad här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera VideoPad för att börja redigera videor.

Ladda ner VideoPad