Redigera videor för YouTube

En guide om hur du redigerar YouTube-videor med VideoPad

Över 30 000 timmar videoinnehåll laddas upp på YouTube varje timme. Oavsett om du är en YouTuber, en video marknadsförare eller bara en YouTube-nybörjare som vill dela dina kreativa idéer, vet du för att sticka ut från mängden, måste du leverera engagerande videor som berättar en historia, hålla tittarna på kanten av sina platser och är perfekta längden för att få dem att vilja ha mer.

Att skapa en professionell YouTube-video av hög kvalitet från timmar av bilder gör videoredigeringsprocess en av de viktigaste delarna för att säkerställa videos framgång.

Med hjälp av VideoPad YouTube Redigeringsprogram, har du tillgång till alla verktyg du behöver för att redigera videor för YouTube och göra professionella videor på några minuter.

Ladda ner VideoPad Video Editor

Ladda ner nu


  1. Ladda ner VideoPad

  Ladda ner och installera VideoPad YouTube Redigeringsprogram och starta programmet på din dator.


  2. Importera videofiler

  Klicka på Lägg till filer för att ladda upp dina videofiler. Alternativt kan du dra och släppa dina videor direkt i VideoPad-gränssnittet.

  Ladda YouTube-videofiler

  3. Beskära och trimma videor

  Jag skriver Förhandsgranskning av klipp dra du de röda start- och blå stoppmarkörerna för att klippa ut de salvor och långa delarna av videon. Du kan dela upp videon i två delar genom att dra den röda stoppmarkören och markera Split (saxofon) Ikonen, det är jag.

  Beskära och trimma videor

  4. Lägg till videoeffekter

  Välj (välj) Videoeffekter i huvudverktygsfältet för att starta effektpanelen. Välj mellan en rad effekter inklusive Crop, Motion, Shake, Auto Levels, Blur & more. Utforska dem alla. Du kan ändra en effekts intensitet, markeringsområde med mera.

  Lägg till videoeffekter

  5. Dra klippen till tidslinjen

  När du har trimmat dina videor och lagt till önskade videoeffekter är det dags att placera dem på tidslinjen så att du kan beställa och ordna om dem. Dra och släpp dina videor från videofilfacket till tidslinjen under den. Om filen har en grön kontroll vet du att den har lagt till på tidslinjen.

  Dra klippen till tidslinjen

  6. Lägg till övergångar

  Gör din videouppspelning sömlös med smidiga övergångar. Klicka på X mellan två videoklipp på tidslinjen för att öppna panelen videoövergångar. Välj mellan mellan ett intervall med olika övergångar och justera varaktigheten med hjälp av piltangenterna eller skriv varaktighetsvärdet.

  Lägga till övergångar

  7. Lägg till text

  Välj (välj) Lägg till rubrik eller alternativet Texteffekter i huvudverktygsfältet för att välja mellan mellan ett intervall med textöverlägg. När du har markerat en texteffekt skriver du texten i textrutan och justerar dess stil och färg.

  Lägga till text i video

  8. Lägg till ljudeffekter

  Importera en ljudfil genom att välja Lägg till filer och lägg till ljudfilen på tidslinjen. Markera ljudfilen och navigera till fliken Ljudeffekter eller dubbelklicka på filen för att starta ljudeffekter. Använd önskade ljudeffekter som normalisering, brusborttagning, förstärkning med mera.

  Lägga till ljudeffekter i video

  9. Exportera till YouTube

  När din video görs om för att laddas upp navigerar du till avsnittet Exportera och klickar på klickar YouTube (på andra du vill) ikon, det är jag. Välj önskat YouTube-format, upplösning och bildhastighet. Lägg till din titel, beskrivning och andra inställningar och klicka sedan på Skapa för att länka ditt YouTube-konto och ladda upp din video.

  Exportera till YouTube
Gillar du vad du ser?

Ladda ner VideoPad här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera VideoPad Video Editor för att börja redigera videor för YouTube.

Ladda ner VideoPad