Så här skickar du komprimerade filer via e-post med Express Zip

Lär dig ett enkelt sätt att överföra filer via e-post

Med en stor del av världens arbetskraft som börjar arbeta hemifrån är det viktigt att hitta ett sätt att överföra viktiga data och stora filer från en dator till en annan. Express Zip-filkonverteringsprogram möjliggör ett snabbt och enkelt sätt att överföra data mellan ditt kontor och ditt hem. Följ stegen nedan för att ta reda på hur.


Ladda ner Express Zip File Compression Software

Ladda ner nu

  1. När du har laddat ner Express Zip väljer du "Skapa ett nytt arkiv" i lanseringsfönstret. Klicka sedan på "Lägg till filer" eller helt enkelt dra och släpp filerna som du vill skicka via e-post till Express Zip. Lägg till de filer som du vill komprimera.

  2. När du har valt dina filer bör du märka att Express Zip visar namnet på den komprimerade filen till vänster och alla dina markerade filer till höger, inklusive deras ursprungliga och nya komprimerade filstorlekar. För att påbörja e-postprocessen klickar du bara påE-postikonen som finns i det övre hörnet av gränssnittet. Klicka på ikonen E-post.

  3. Detta kommer att uppmana dig att ange den e-postadress du vill att din komprimerade arkivfil ska levereras till:
    Skicka arkiv som e-post.

  4. När Express Zip är klar med att skicka e-post till ditt arkiv visas ett lyckat meddelande längst ned på skärmen med texten:E-post skickad med framgångE-post har skickats.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Express Zip här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Express Zip File Compression Software för att börja.

Ladda ner Express Zip