Så här ökar du skrivhastigheten

Öka skrivhastigheten med KeyBlaze-skrivhandledare

Att öka din skrivhastighet kan ge en mängd belöningar i din karriär. Snabbare hastigheter kan ofta ge högre produktivitet, vilket i huvudsak kan leda till befordringar och inkomsthöjningar på jobbet. KeyBlaze är perfekt för alla färdighetsnivåer; utmanande nog för att erfarna användare ska vara engagerade och lätta att komma igång med för början maskinskrivare. Läs om hur du ökar din skrivhastighet och belönas för den här färdigheten idag.

Ladda ner KeyBlaze Typing Tutor Software

Ladda ner nu

  1. Börja med att ladda ner KeyBlaze Typing Tutor Software Så här kör du installationsprocessen: KeyBlaze skrivgränssnitt.

  2. Vi rekommenderar att du börjar med ett skrivtest för att identifiera WPM-baslinjen. I guiden Komma igång som visas efter hämtningen väljer du din nivå i listrutan användartyp. I nästa fönster blir du tillfrågad om du vill göra ett färdighetstest. Ta tye typing hastighetstest för att komma igång.

  3. När du har tagit utvärderingen ställer du in ett mål WPM. Sätt ett mål WPM.

  4. Det finns många alternativ att välja mellan för att träna fingrarna. Klicka på en av flikarna högst upp på skärmen för att komma igång. Välj mellan lektioner, spel och olika övningsövningar för att lära dig och testa din skrivhastighet och noggrannhet.

    KeyBlaze-spel är intuitiva och roliga. Om du vill välja ett spel väljer du spel flik. Dessa spel är ett roligt sätt att utmana dig själv och slå dina tidigare höga poäng. Ju snabbare och mer exakt du skriver, desto bättre blir din poäng. Förbättra din inmatning med spel som 30 sekunder att skriva

  5. För nybörjaren föreslår vi att du börjar med lektionerna. De kommer att lära dig hur du använder tangentbordet från och med grunderna. KeyBlaze erbjuder också lektioner som kommer att testa även de mest skickliga användarna. Förbättra dina färdigheter med specialtecken och 10-tangentnummerfältet. Du kan välja en lektion från lektioner flik. Välj en lektion för valfri färdighetsnivå.

  6. Om du av misstag missar ett tecken under en av lektionerna kommer KeyBlaze att meddela dig och peka på tecknet du missade. Du kommer inte att tillåtas att gå vidare med din skrivaktivitet förrän du har åtgärdat ditt misstag: Lär dig att korrigera dina skrivfel.

  7. resultat högre WPM-mål, visa dina höga poäng eller återställ dina resultat, allt som hjälper dig att öka din skrivhastighet. Du kan också lägga till ytterligare användare på den här fliken, så att hela familjen kan lära sig att skriva med sina egna mål och resultat. På resultatfliken kan du visa dina framsteg, justera inställningar och lägga till nya användare.

Gillar du vad du ser?

Ladda ner KeyBlaze här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera KeyBlaze Typing Tutor Software för att börja.

Ladda ner KeyBlaze