Hur man håller reda på utgifter med MoneyLine Personal Finance Software

En guide om att hålla reda på personliga utgifter i MoneyLine

Har du någonsin känt att du har tappat kontrollen av din utgifter? Om du känner dig skrämd av att titta på ditt bankkonto kan det vara dags att tänka om hur du håller reda på utgifterna. Lyckligtvis, med MoneyLine Personal Finance Software kan du enkelt hålla dig organiserad och få kontroll över din ekonomi i bara några steg.

Ladda ner MoneyLine Personal Finance Software

Ladda ner nu

  1. Ladda ner Moneyline Personal Finance Software

  Ladda ner och installera MoneyLine Privatekonomi Software och starta programmet på din dator. Ladda ner Moneyline  2. Länka dina konton

  Navigera till knappen Konto i huvudverktygsfältet och klicka på Lägg till konto från listrutan för att börja länka dina konton. Välj kontotyp oavsett om det är ett check-, spar-, kreditkorts- eller investeringskonto. Länka ditt finansinstitut så att det automatiskt kan ladda ner transaktionshistoriken och direkt skicka framtida information till MoneyLine.

  Länka dina konton

  3. Kategorisera dina utgifter

  Organisera din transaktionshistorik i olika kategorier som hyra, mat, resor, shopping, underhållning och mer. Dubbelklicka på transaktionen för att redigera eller högerklicka och markera Redigera transaktion.

  Välj lämplig kategori i listrutan under kategoriavsnittet. Du kan också välja en Underkategori för att ytterligare kategorisera din kostnad.

  Om du vill lägga till en ny kategori väljer du knappen Kategori i huvudverktygsfältet. Ge ett namn till kategorin och välj om kategorin är en utgift eller inkomst. Om du vill att den nya kategorin ska vara en underkategori väljer du den överordnade kategori som kategorin ska tilldelas.

  Kategorisera dina utgifter

  4. Lägg till en budget

  Skapa en budget som hjälper dig att fatta bättre beslut om din ekonomi genom att ge dig möjligheter att spara pengar, sätta upp mål och hjälpa till att planera för framtida utgifter.

  Klicka på i huvudverktygsfältet på Budget och välj Add. Ange ett unikt namn och välj de konton som du vill inkludera i budgeten.

  Ange din månadsinkomst och dina månatliga utgifter i lämpliga kategorier.

  Lägga till en budget

  5. Visa dina rapporter

  Moneyline budgeteringsprogram har en rad rapporter som kan ge dig en snabb visuell representation av hur mycket av varje kategori som representerar dina totala utgifter, hur mycket du spenderar och var du kan se ut att skära ner.

  I den vänstra kolumnen navigerar du till avsnittet Rapporter och väljer Intäkter/utgifter efter kategori rapport för att se hur stor del av varje kategori som representerar dina totala utgifter för en viss tidsperiod eller välj Budget rapport för att se hur du håller reda på dina utgifter mot din budget och var du kan se ut att skära ner.

  Visa dina rapporter

  Där har du den. Du kan nu enkelt hålla reda på utgifter och hjälpa dig att bli mer medveten om vad du spenderar och var du spenderar dem. Ladda ner gratis den bästa utgiftsrapportprogramvaran idag.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner MoneyLine här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera MoneyLine Personal Finance Software för att börja hålla reda på utgifterna.

Ladda ner MoneyLine