Så här gör och skriver du ut CD-etiketter

En guide för att visa hur du gör och skriver ut CD-etiketter.

Det är enkelt att skapa en CD-etikett med Disketch. Håll din personliga CD-samling mer organiserad eller lägg till en personlig touch i en gåva.

Ladda ner, installera och starta Disketch CD Label Maker på datorn.

Ladda ner Disketch CD Label Maker

Ladda ner nu

 1. Lägga till en fil genom att klicka på nytt i verktygsfältet Start eller välja Skapa ett nytt projekt på startskärmen. Detta kommer att öppna Välj etikettlayout dialog. Välj Skapa ett nytt projekt.

 2. Klicka CD och fodral på generiskt papper i fönstret Välj etikettlayout. Klicka på CD och Case på Allmänt papper.

 3. Lägg till en bakgrundsfärg eller bakgrundsbild på CD-etiketten. klicka solid och klicka på färgrutan bredvid den för att lägga till en anpassad färg som bakgrund under Bakgrundsegenskaper panelen som finns till höger i fönstret. Spara markeringen genom att klicka på OK. utvald bild för att ladda upp din egen bild som bakgrund. Lägg till en bakgrundsfärg.

 4. Klicka Lägg till text i verktygsfältet hem för att lägga till en text i CD-etiketten. Skriv önskad text i textrutan på panelen Textegenskaper. Du kan anpassa teckenstorlek, format, färg och textposition.

  Du kan också lägga till ClipArt, ramar eller kopiera CD-information. Lek med olika alternativ för att hitta det bästa för ditt projekt.

  Hjälphandboken innehåller mer information om var och en av följande funktioner:
  http://help.nchsoftware.com/help/en/disketch/win/help.pdf Klicka på Lägg till text.

 5. När du är klar med redigeringen av CD-etiketten klickar du på Skriva ut på Arkiv-menyn. Förhandsgranskningen öppnas där du kan granska projektet. Se till att välja Dispositioner för utskriftsmall om du vill att konturerna ska skrivas ut för enklare skärning. Justera utskrifts- och mallegenskaperna efter dina behov och klicka sedan på Skriva ut för att skriva ut CD-etiketten. Klicka på Skriv ut på Arkiv-menyn.

Gillar du vad du ser?

Ladda ner Disketch här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Disketch CD Label Maker för att börja.

Ladda ner Disketch