Så här gör du en ISO-fil med Express Burn

Oavsett om du behöver skapa säkerhetskopior av CD- och DVD-skivor, lagra dina filer på ett ställe eller om du vill använda en skiva på en ny dator som inte har en skivenhet, är det mycket användbart att lära sig att göra en ISO-fil från en skiva. ISO-filer är i huvudsak en exakt skivbild av en CD eller DVD i en enda fil. Dessa ISO-filer kan användas som virtuella skivor, vilket gör dem lätta att dela eller låta dig konvertera dem till fysiska skivor också.

Den här artikeln visar hur du kan göra en ISO-fil från befintliga filer och från skivor i 3 enkla steg med Express Burn Disc Burning Software.

Ladda ner Express Burn Disc Burning Software

Ladda ner nu

  1. Ladda ner Express Burn Disc Burning Software

  Ladda ner och installera Express Burn ISO Burning Programvara. Följ anvisningarna för att installera Express Burn och starta programmet på din dator.

  Bild som visar hur du laddar ner Express Burn ISO Burning Software

  2. Gör en ISO-fil från en skiva

  Navigera till ISO-fliken i den övre menyraden och välj Skapa ISO knapp. I en dialogruta kan du välja vilken enhet du vill läsa från. Välj lämplig brännarenhet och klicka på OK. Express Burn läser filerna på skivan och en ny dialogruta visas som ber dig att spara din nya ISO-fil.

  Observera: Express Burn kopierar inte skivor med kopieringsskydd och alla försök att göra det resulterar i en felaktig skiva efter bränning.

  Bild som visar hur man gör en ISO-fil från en skiva

  3. Gör en ISO-fil från datorfiler

  Navigera till fliken Data i den övre menyraden och välj Lägga till filer för att lägga till de filer du vill inkludera i din ISO-bild.

  När dina filer har lagts till i Express Burn klickar du på Bränn data-CD/DVD/Blu-ray för att skapa en ISO-bild. När dialogrutan Bränn visas väljer du under listrutan Brännarenhet Bildfil. Ge skivetiketten ett namn och klicka på Skapa bild för att skapa och spara ISO-filen.

  Bild som visar hur man gör en ISO-fil från datorfiler

  Så där! Du har framgångsrikt lärt dig att göra en ISO-fil från datorfiler och från en skiva. Express Burn ISO Burning Software är en av de bästa och snabbaste ISO-programvaran i världen och låter dig inte bara göra ISO-filer utan också bränna CD-skivor, DVD-skivor, Blu-strålar, ISO och mer. Ladda ner Express Burn idag för att komma igång.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Express Burn här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera Express Burn Disc Burning Software för att börja göra ISO-filer.

Ladda ner Express Burn