Så här ändra storlek på en bild i PhotoPad

En guide för att visa hur du storleksändrar en bild i PhotoPad

Det kan finnas tillfällen när du stöter på en webbplats med storlekskrav på bilder du vill ladda upp eller kanske du bara behöver din bild för att passa någonstans som den är för stor för. Det är enkelt att lära sig ändra storlek på en bild med PhotoPad fotoredigeringsprogram.

Ladda ner PhotoPad fotoredigeringsprogram

Ladda ner nu

  1. Ladda ner och installera PhotoPad fotoredigeringsprogram och starta programmet på din dator.
  2. Importera bilden till PhotoPad genom att klicka på Foto webbläsare eller genom att välja Öppna filer alternativ under fliken Start
  3. Öppna bildfiler i Photopad
  4. Klicka på ändra storlek som finns under både Hem och Redigera för att öppna storleksskiktet på panelen Effekthistorik och Lager. Så här ändra storlek på en bild
  5. Välj de enheter som du vill använda för att ändra storlek på bilden. Du kan ändra storlek på Pixlar, procent, tum eller millimeter. Kontrollera att rutan är markerad för att Behåll bildförhållande, såvida du inte har en bild som inte kommer att påverkas genom att förvränga proportionerna.
  6. Välja enheter för storleksändring av en bild
  7. När enheterna är markerade kan du nu skriva in det numeriska värdet i bredd- och höjdrutorna under. Om du behåller proportionerna behöver du bara justera ett av värdena och det andra värdet ändras i enlighet därmed.
  8. storleksändring av en bild i procent
  9. När du är klar med storleksändringen av bilden kan du nu spara den nyligen storleksändringsade bilden. Gå till filen och välj det alternativ som säger Spara som... Detta startar fönstret utforskaren och låter dig ställa in filutdatatypen och önskat mål för filutmatning.
  10. Spara din ändra namn på bild
Gillar du vad du ser?

Ladda ner PhotoPad här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera PhotoPad för att börja ändra storlek på dina bilder.

Ladda ner PhotoPad