Rotera en video med Prism Video Converter

Steg-för-steg-instruktioner för att rotera dina videor

 • En dator
 • En videofil
 • Prism Video Converter Software

  Med dagens medier översvämmar alla aspekter av internet; videor har blivit en populär plattform för att få dina meddelanden över. Med rätt verktyg kan du presentera dina videor på exakt det sätt du vill att de ska levereras. Lär dig hur du enkelt roterar en video med Prism Video Converter och når en bredare målgrupp genom att följa nästa steg:


Ladda ner Prism Video Converter Software

Ladda ner nu

 1. Börja med att ladda ner Prism Video Converter. Följ anvisningarna på skärmen och öppna programmet på datorn eller datorn. Starta processen genom att lägga till filer. Om du vill göra detta klickar du på Lägg till filer på huvudskärmen och lägga till så många eller så få du vill: Installera Prism och lägg till dina filer.

 2. När dina videor har laddats upp och valts kan du nu börja redigeringsprocessen. Klicka på Effekter nära botten av gränssnittet. I effektmenyn kan du välja mellan en mängd olika videoeffekter som du kan tillämpa på dina videor under konverterings- och rotationsprocessen: Öppna menyn för videoeffekter och välj rotera.

 3. Om du vill rotera videon klickar du på videon du vill rotera. När du har markerat det klickar du på Effekter och klicka på tabbmenyn där det står: Rotera och Vänd. Du kan rotera videon medurs eller moturs. Du kan också välja att spegla din video. Längst ned på den här menyn kan du välja att använda den här rotationen på den valda videon eller batchredigera alla dina filer.
  Rotera och vänd videon.

 4. Innan du konverterar dina videor till det utdataformat du väljer kan du välja en ny destination för dina nyligen roterade videor. Längst ned i programmet väljer du en befintlig mapp eller skapar en ny för dina redigerade filer. Under det här steget kan du välja det utdataformat som du vill att dina nya videor ska konverteras till: Lägg till och formatera undertexterna.

 5. När du har valt den nya destinationen och utgångsformatet för dina redigerade videor klickar du bara på Konvertera som finns på huvudgränssnittet längst ner till höger på skärmen. Prism roterar videorna, tillämpar andra effekter som du kanske har valt och konverterar dem alla medan du lagrar dem i målmappen du har valt. Så enkelt är det! Lägg till och formatera undertexterna.
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Prism här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera Prism Video Converter Software för att börja.

Ladda ner Prism