Spela in datorskärmen

En guide för att visa hur du spelar in datorskärmen

Att veta hur man spelar in video på din dator är en bra färdighet att ha. Genom att kunna spela in videospel på din dator kan du spela in strömmande video, videokonferenser, spel och mycket mer. Med en enkel videoinspelning och skärminspelare programvara som Debut Screen Recorder Softwarekan du snabbt lära dig hur du spelar in videospel på datorskärmen.

Ladda ner Debut Video Recording Software

Ladda ner nu

 1. Ladda ner Debut Video Recording Software
 2. Ladda ner och installera Debut Computer Screen Recording Software och starta programmet på din dator.


 3. Välj inspelningskälla
 4. Välj inspelningskälla i alternativen i huvudverktygsfältet. Med Debut kan du spela in och spela in video från en webbkamera, nätverkskamera, datorskärm och andra videoenheter. Om du vill spela in datorskärmen klickar du på skärmen alternativ.

  Välja en skärminspelningskälla i skärmdumpen Debut

 5. Välj inspelningsfönstret
 6. Du kan välja inspelningsfönstret i listrutan i steget ovan, eller så kan du göra det under huvudförhandsvisningsfönstret. Härifrån kan du välja att spela in hela datorskärmen, ett enda fönster på skärmen eller markera ditt eget val runt det specifika området på skärmen som du vill spela in.

  Välja en inspelningsskärm i skärmdump Debut

 7. Börja spela in skärmen
 8. När inspelningskällan är inställd på att spela in skärmen och inspelningsfönstret nu är markerat är du redo att börja din skärminspelning. Klicka på rött Spela in för att börja spela in video från datorskärmen.

  Skärminspelning med skärmdump Debut

 9. Spara och dela skärminspelningen
 10. När du är klar med inspelningen av din video kan du klicka på Stanna för att stoppa skärminspelningen. Din video finns nu i Videor mapp på datorn. Du kan ändra utdataplatsen för framtida skärminspelningar i Alternativ menyn om så önskas.

  Exportera skärmdumpvideor från skärmdump Debut
Gillar du vad du ser?

Ladda ner Debut här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera Debut Video Recording Software för att börja skärminspelning.

Ladda ner Debut