Hur man saktar ner en GIF med Express Animate

En guide om att minska GIF-hastigheten i Express Animate

Oavsett om du skapar animerade GIF-filer för produktillustrationer, displayannonser eller memes är den övergripande tittarupplevelsen mycket viktig. Om uppspelningshastigheten för DIN GIF-fil är för snabb kan tittarna bli distraherade och missa GIF:s avsedda syfte. Oavsett om det är för en dramatisk effekt eller om du vill uppleva GIF i all sin härlighet, är det en bra redigeringsfärdighet att lära sig att sakta ner en GIF när du skapar högkvalitativa GIF-filer. med Express Animate GIF Redigering programkan du sakta ner en GIF med lätthet.

Ladda ner Express Animate Animation Software

Ladda ner nu

    1. Ladda ner Express Animate

    Ladda ner och installera Express Animate GIF-redigerare och starta programmet på din dator.    2. Ladda GIF-filer

    Ladda upp GIF-filen genom att navigera till verktygsfältet Startflik och välja Läs in mediefiler. Du kan också dra och släppa GIF direkt i programmet för att börja redigera.

    Läs in GIF-filer

    3. Verktyg för hastighetsändring med öppen hastighet

    Välj GIF under panelen Komposition till vänster eller längst ned. Högerklicka på GIF och välj Justera hastighet... alternativ.

    Öppna verktyget Hastighetsändring

    4. Minska GIF-hastigheten

    Justera GIF:hastigheten genom att minska procentvärdet. Som standard är GIF:s hastighet inställd på 100 %, vilket är realtid. För att minska GIF:s hastighet väljer du ett värde under 100%. Om du minskar GIF-hastigheten till 50% y kommer din GIF att spela hälften så snabbt. träff ställa för att spara det nya hastighetsvärdet. Testa olika hastighetsnivåer och förhandsgranska GIF genom att klicka på Spela upp under projektfönstret.

    Minska GIF-hastigheten

    5. Spara och exportera GIF

    Gå till Arkiv-menyn, välj Spara videooch välj Animerad GIF under alternativet Förinställning för att exportera din GIF. Du kan också justera GIF-upplösningen och bildrutehastigheten manuellt i den här dialogrutan.

    Spara och exportera GIF

    6. Njut!

    Du har lärt dig hur du saktar ner en GIF. Allt som återstår är att dela din nya långsammare GIF!

    Njut av GIF

Gillar du vad du ser?

Ladda ner Express Animate här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera Express Animate Animation Software för att börja redigera GIF.

Ladda ner Express Animate