Hur man snabbar upp en GIF med Express Animate

En guide om att öka GIF-hastigheten i Express Animate

Oavsett om du skapar animerade GIF-filer för produktillustrationer, displayannonser eller memes är den övergripande tittarupplevelsen mycket viktig. Om uppspelningshastigheten för DIN GIF-fil är för långsam kan tittarna tappa intresset och sluta titta på den. Att lära sig att påskynda en GIF är en bra redigeringsfärdighet att förvärva när du skapar högkvalitativa GIF-filer. med Express Animate GIF Redigering programkan du enkelt snabba upp en GIF.

Ladda ner Express Animate Animation Software

Ladda ner nu

  1. Ladda ner Express Animate

  Ladda ner och installera Express Animate GIF-redigerare och starta programmet på din dator.  2. Ladda GIF-filer

  Ladda upp GIF-filen genom att navigera till verktygsfältet Startflik och välja Läs in mediefiler. Du kan också dra och släppa GIF direkt i programmet för att börja redigera.

  Läs in GIF-filer

  3. Verktyg för hastighetsändring med öppen hastighet

  Välj GIF under panelen Komposition till vänster eller längst ned. Högerklicka på GIF och välj Justera hastighet... alternativ.

  Öppna verktyget Hastighetsändring

  4. Öka GIF-hastigheten

  Justera GIF:hastigheten genom att öka procentvärdet. Som standard är GIF:s hastighet inställd på 100 %, vilket är realtid. För att öka GIF:s hastighet väljer du ett värde över 100%. Om du ökar GIF-hastigheten till 200%, kommer din GIF att spelas dubbelt så snabbt. Klicka på ställa för att spara det nya hastighetsvärdet. Testa olika hastighetsnivåer och förhandsgranska GIF genom att klicka på Spela upp under projektfönstret.

  Öka GIF-hastigheten

  5. Spara och exportera GIF

  Gå till Arkiv-menyn, välj Spara videooch välj Animerad GIF under alternativet Förinställning för att exportera din GIF. Du kan också justera GIF-upplösningen och bildrutehastigheten manuellt i den här dialogrutan.

  Spara och exportera GIF

  6. Njut!

  Titta och dela din nya snabbare GIF!

  Njut av GIF

Gillar du vad du ser?

Ladda ner Express Animate här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera Express Animate Animation Software för att börja redigera GIF.

Ladda ner Express Animate