Så här snabbar du upp en video

En guide för att visa hur du påskyndar en video

Att lära sig att påskynda videor är en bra videoredigeringseffekt att lära sig. Genom att göra din videohastighetsuppspelning snabbare kan du snabbt visa passagen av en lång tid. Detta är bra för att skapa tidsfördröjningar eller andra videor där en snabbare uppspelningshastighet skapar en bättre tittarupplevelse. Med en enkel videoredigerare som VideoPad Videoredigeringsprogram Du kan snabbt lära dig hur du påskyndar en video på datorn.

Ladda ner VideoPad videoredigeringsprogram

Ladda ner nu

 1. Ladda ner VideoPad
 2. Ladda ner och installera VideoPad Videoredigeringsprogram och starta programmet på din dator.


 3. Importera videofiler
 4. Importera dina videor till VideoPad genom att klicka på Lägg till filer och välja det videoklipp eller videoklipp som du vill öka hastigheten. Du kan också dra och släppa videofiler direkt i programmet för att börja redigera.

  Importera videofiler till VideoPad skärmdump

 5. Ändra klipphastighet
 6. Högerklicka på ett av dina videoklipp i mediefacket för att påskynda videon. Längst ned i den nedrullningsbara menyn väljer du alternativet som säger Ändra klipphastighet. Du kan också göra detta med klipp som redan finns på tidslinjen. Du kan påskynda ett videoklipp genom att skriva videohastigheten som en procentandel direkt i Hastighet (%) lådan.

  Ändra videoklippshastigheten i VideoPad skärmdump

 7. Förhandsgranska videoklipp
 8. Som standard är hastigheten inställd på 100%, vilket är realtid. Om du ökar videohastigheten till 200% kommer din video att spelas dubbelt så snabbt och 300% skulle göra det tre gånger så snabbt. När du har ställt in den nya klipphastigheten klickar du på Okej. Du kan förhandsgranska den nya videohastigheten i Förhandsgranskning av klipp och dra det till tidslinjen när du är nöjd.

  Förhandsgranska videoklipp i videoklippklipparen för VideoPad

 9. Ta bort länken till ljud
 10. När du har ändrat videons hastighet kan du dra klippet till tidslinjen för att utföra ytterligare redigering. Här kan du klippa ut och trimma ditt videoklipp samt lägga till effekter annonsövergångar. Om videon du valde att påskynda har ljud i sig kanske du vill ta bort ljudet. Du kan göra detta genom att högerklicka på klippets ljudkanal och välja Ta bort länken till ljud. När ljudet har kopplats bort från videon kan du helt enkelt ta bort ljudspåret från din tidslinje.

  Ta bort länken till ljud från video i VideoPad Video Editing Software

 11. Exportera din video
 12. Nu när du har lärt dig att påskynda en video är du redo att exportera din video. Klicka på export i huvudverktygsfältet och välj Videofil eller klicka på meny för att välja samma alternativ på den nedrullningsbara menyn. Ställ in inställningarna för exportfilen och luta dig sedan tillbaka och titta på din nya video.

  Exportera videor i VideoPad videoredigeringsprogram

 13. Njut!
 14. Så här påskyndar du en video med VideoPad
Gillar du vad du ser?

Ladda ner VideoPad här:

Ladda ner nu

Ladda ner och installera VideoPad för att börja redigera videor

Ladda ner VideoPad