Så här överför du video till PC

En guide för att visa hur man överför video till PC

Om du lär dig hur du överför video till datorn kan du spara dina videor på en säker plats, spela upp dem på en mycket större skärm, redigera dem för att göra filmer och dela dem med vem du vill. Med en enkel videoredigeringsprogramvara som VideoPad Videoredigeringsprogramkan du enkelt redigera och överföra video till PC.

Ladda ner VideoPad videoredigeringsprogram

 1. Starta VideoPad
 2. Öppna VideoPad Video Editor på datorn. Om du inte har VideoPad kan programvaran laddas ner här: Videoredigerare för VideoPad

 3. Importera filer till VideoPad
 4. Klicka på Lägg till filer för att öppna datorns filwebbläsare eller på huvudmenyn välj Fil > Lägg till filer I Utforskaren kan du välja ditt SD-kort eller annan extern enhet och öppna de videor du vill överföra till datorn till VideoPad. hur man lägger till filer för att överföra video till PC

 5. Redigera din video
 6. Dra videoklippet eller videoklippen till VideoPad-tidslinjen för att göra de ändringar du vill innan du överför videon till datorn. Använd övergångar och effekter, beskär och trimma klippen och lägg till bildtexter och lägga till text för att ge liv åt dina videor.

  redigera video för överföring till pc

 7. Överföra video till PC
 8. Med klippet eller klippen på tidslinjen går du till huvudmenyn och väljer > Exportera video... Välj utdatamål och filtyp och klicka sedan på skapar för att överföra dina videor till datorn.

  hur man exporterar video för överföring till PC
Nu när du vet hur man överför video till PC, prova det själv!

Ladda ner VideoPad Video Editing Software:

Ladda ner och installera VideoPad Video Editor för att börja överföra video till PC.

Ladda ner VideoPad videoredigeringsprogram