Så här vattenstämplar du dina foton

En guide för att visa hur du vattenstämplar dina foton med PhotoPad

PhotoPad är en lättanvänd fotoredigerare med ett intuitivt batchbehandlingsverktyg för att lägga till en vattenstämpel till många foton på en gång.

Ladda ner, installera och starta PhotoPad Photo Editor på datorn.

Ladda ner PhotoPad Photo Editor

Ladda ner nu

 1. Välj Redigera grupp på startskärmen. Du kan också gå till Verktyg och klicka på fliken Batch knappen. Klicka på Batchredigering.

 2. Klicka Lägg till fil och välj de foton som du vill vattenstämpla. klicka Öppna för att lägga till filerna i batchlistan.

  Du kan markera flera filer samtidigt genom att hålla ned Skift- eller Ctrl-tangenterna medan du markerar. Du kan också använda Lägg till mapp i guiden för att enkelt markera alla bilder i en mapp och dess undermappar. Lägg till filer och markera fotot.

 3. I steg 2 i batchredigeringsguiden, Klicka på Add för att öppna en lista med effekter. Rulla längst ned, välj Vattenstämpel och klicka på OK. Välj Vattenstämpel i listan över effekter.

 4. Bläddra till filen som du vill använda som vattenstämpel och klicka på Öppna.

  Vi rekommenderar att du använder en PNG-fil med en transparent bakgrund för bästa resultat. Välj fil som ska användas som vattenstämpel.

 5. Vattenstämpeln visas ovanpå bilden i förhandsgranskningen till höger om guiden.

  Justera Skala(%) för att ändra storlek på vattenstämpeln i förhållande till bildens höjd.

  Flytta ogenomskinlighet till vänster för att öka genomskinligheten för vattenstämpelbilden.

  Klicka på justering för att flytta vattenstämpeln.

  När du är klar med dina justeringar klickar du på Okej för att spara ändringarna. Klicka Nästa. Justera opacitet, skala och justering.

 6. Välj utdataformat på den nedrullningsbara menyn filformat. Du kan också välja en utdatamapp eller använda samma mapp som filerna har lästs in från. klicka Nästa för att spara dina vattenstämplade foton.

  Obs: Välj alltid Spara som unik fil om du sparar i den ursprungliga mappen och inte vill skriva över originalfilen. Välj utdataformat och spara fil.

Gillar du vad du ser?

Ladda ner PhotoPad här:

Ladda ner nu

Ladda bara ner och installera PhotoPad Photo Editor för att börja.

Ladda ner PhotoPad