PhotoStage GuiderPhotoStage bildspelsskapare gör det enkelt att skapa dynamiska bildspel du kommer att vara stolt över att dela med vänner och familj.

Ladda ner nu

Komma igång med PhotoStage

Den här videon visar dig runt i PhotoStage-gränssnittet. Du kommer att lära dig vad de olika delarna av din skärm är och hur du lägger till bilder, videor och ljud till ditt bildspel tidslinje.


Använda bildspelsguiden

Den här videon leder dig genom bildspelsguiden och de olika alternativ som är tillgängliga när du använder den. Detta är det snabbaste, enklaste sättet att sätta ett bildspel tillsammans.


Lägg till foto-, video- och ljudfiler

Den här videon visar hur du lägger till mediefiler i bildspelet. Den visar också hur du sorterar bilderna i mediefacket, lägger till bilderna på bildspelslinjen och lägger till tomma bilder.


Lägg till övergångar

Den här videon visar hur du lägger till övergångar till bildspelet automatiskt. Den visar också hur du ändrar en övergång eller redigerar övergångslängden för en enskild bild eller för alla bilder i bildspelet.


Redigera Bilder och Lägga till effekter

Den här videon visar hur du gör redigeringar som ljusstyrka till din bild och lägger till effekter som spegel eller tecknad film.


Lägg till text

I den här videon visas hur du använder textmallar och hur du skapar egna textöverlägg.


Lägg till musik och berättarröster

Den här videon visar hur du lägger till ett ljudspår, en berättarröst eller båda i bildspelet. Det visar också hur du lägger till en tona, ändra längden på din ljudfil och hur du lägger till ljudeffekter.


Lägg till en bildöverlägg

I den här videon visas hur du lägger till bildöverlägg i bilderna.


Exportera bildspelet

Den här videon visar hur du exporterar ditt slutförda bildspel för att dela online eller som en fil.


Observera: Guiderna på denna sida är för PhotoStage som börjar med version 3.51. För guider om andra NCH Software-produkter se NCH Software YouTube-kanal.
Gillar du det du ser?

PhotoStage Bildspelaprogram låter dig kombinera stillbilder, videoklipp, musik och berättarröst för att skapa minnesvärda bildspel som är enkla att dela.

Ladda ner


Klicka här för att ladda photoStage Streaming Audio Software