Bestandsconversiesoftware

Selecteer Softwarecategorie  

Software om bestandsindelingen te converteren


Wij bieden Gratis voor thuisgebruik versies van sommige NCH-programma's. Toon gratis downloads

Video Converteren

Prism is een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken videoconvertor voor het converteren van uw videobestanden naar veel verschillende formaten. Nooit meer problemen hebben met het bekijken van een videobestand.

Audio Converteren

Converteer audiobestanden comprimeren en coderen van alle populaire audiobestandsindelingen, waaronder mp3, wav, wma, flac en vele andere geluidsformaten.
Ook beschikbaar voor Android

Afbeeldingen Converteren

Converteer, roteer en wijzig het formaat van foto's. Converteer afbeeldingen tussen een breed scala aan indelingen, waaronder jpg, tiff, png, gif en pdf. Een geweldige tool voor het delen van uw foto's.

Documenten Converteren

Doxillion is een multi-formaat documentbestand converter die zeer eenvoudig te gebruiken is voor het converteren van tekstdocumenten en bevat een batch converter voor snelle bulk bestandsconversie.

3D-Meshs Converteren

Spin 3D is een eenvoudig te gebruiken 3D-mesh-converter die converteert van en naar formaten zoals STL, 3DP, 3MF, OBJ en PLY.

Converteer CD's naar Mp3

Converteer audiotracks van audio-cd's naar digitale wav- of mp3-audiobestanden van hoge kwaliteit die op uw harde schijf zijn opgeslagen.

Vinylplaten Converteren

Converteer uw oude vinylplaten en audiocassettebandjes naar digitale MP3-bestanden met Golden Records. Of zet die albums om naar cd en geef je oude favorieten nieuw leven.

Archiefbestanden Converteren

Met Express Zip kunt u eenvoudig nieuwe zip-bestanden maken of andere gecomprimeerde bestandstypen (bijv.rar, tar, gz) converteren naar zip-bestanden voor eenvoudiger delen en compatibiliteit.

Bestandsconversieprogramma's zijn gemakkelijk te gebruiken

1. Download een bestandsconversieprogramma

2. Converteer uw bestand

3. Opslaan en Exporteren