Bestandsconversie Software

Selecteer Softwarecategorie

Software om bestandsindelingen te converteren


Wij bieden gratis thuisgebruik versies van sommige NCH programma's. Toon gratis downloads

Converteer Video

Prism is een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken videoconvertor voor het converteren van uw videobestanden naar veel verschillende indelingen. Nooit meer problemen hebben met het bekijken van een videobestand.

Converteer Audio

Converteer audiobestanden comprimeren en coderen van alle populaire audiobestandsindelingen, waaronder mp3, wav, wma, flac en vele andere geluidsformaten.
Ook beschikbaar voor Android

Converteer Afbeeldingen

Converteer, roteer en wijzig het formaat van foto's. Converteer afbeeldingen tussen een breed scala aan indelingen, waaronder jpg, tiff, png, gif en pdf. Een geweldige tool voor het delen van uw foto's.

Converteer Documenten

Doxillion is een multi-formaat documentbestand converter die zeer eenvoudig te gebruiken is voor het converteren van tekstdocumenten en bevat een batch converter voor snelle bulk bestandsconversie.

Converteer 3D-Mesh

Spin 3D is een eenvoudig te gebruiken 3D-mesh-converter die converteert van en naar formaten zoals STL, 3DP, 3MF, OBJ en PLY.

Converteer CD's naar Mp3

Converteer audiotracks van audio-cd's naar digitale wav- of mp3-audiobestanden van hoge kwaliteit die op uw harde schijf zijn opgeslagen.

Vinylplaten converteren

Converteer uw oude vinylplaten en audiocassettebandjes naar digitale MP3-bestanden met Golden Records. Of zet die albums om naar cd en geef je oude favorieten nieuw leven.

Convert Archive Files

With Express Zip easily create new zip files or convert other compressed file types (e.g. rar, tar, gz) into zip files for easier sharing and compatibility.

Programma's voor het converteren van bestanden zijn eenvoudig te gebruiken

1. Download een app voor het converteren van bestanden

2. Converteer uw bestand

3. Opslaan en exporteren