Program för filkonvertering

Välj Programkategori  

Program för att konvertera filer


Vi erbjuder Gratisversioner för hemmabruk av vissa NCH-program. Visa gratis nedladdningar

Konvertera video

Prism är en otroligt lättanvänd videokonverterare för att konvertera dina videofiler till många olika format. Du får aldrig problem att titta på en videofil igen.

Konvertera ljud

Konvertera, komprimera och koda ljudfiler från alla populära ljudfilformat inklusive mp3, wav, wma, flac och många fler format.
Finns även för Android

Konvertera bilder

Konvertera, rotera och ändra storlek på foton. Konvertera bilder mellan ett brett spektrum av format inklusive jpg, tiff, png, gif och pdf. Ett bra verktyg för att dela dina bilder.

Konvertera dokument

Doxillion är en multiformat filkonverterare för dokument som är mycket lätt att använda för att konvertera textdokument och inkluderar en batch-konverterare för snabb bulkfilkonvertering.

Konvertera 3D Meshes

Spin 3D är en lättanvänd 3D-mesh-konverterare som konverterar till och från format inklusive STL, 3DP, 3MF, OBJ och PLY.

Konvertera CD till MP3

Konvertera ljudspår från ljud-CD till högkvalitativa digitala WAV- eller MP3-filer som sparats på hårddisken.

Konvertera vinylskivor

Konvertera dina gamla vinylskivor och ljudkassetter till digitala MP3-filer med Golden Records. Eller konvertera dessa album till CD som ger dina gamla favoriter nytt liv.

Konvertera arkivfiler

Med Express Zip kan du enkelt skapa nya zip-filer eller konvertera andra komprimerade filtyper (t.ex.rar, tar, gz) till zip-filer för enklare delning och kompatibilitet.

Filkonverteringsprogram som är lätt att använda

1. Ladda ner en filkonverteringsapp

2. Konvertera din fil

3. Spara & Exportera