Video-ondertitels maken en bewerken

Download Nu


VideoPad-videobewerking en ondertiteling

Eenvoudige software voor het toevoegen van ondertitels aan uw films

VideoPad Videobewerker is een geweldig hulpmiddel voor het werken met video-ondertitels. Of u nu commentaar wilt toevoegen aan uw zelfgemaakte video of professionele filmondertiteling wilt maken, VideoPad biedt een leuke en eenvoudige manier om dit te doen. U kunt ook ondertitels uit bestaande bestanden laden en deze bewerken zodat ze perfect bij uw film passen.

Video-ondertitels maken en bewerken

1 Laad uw videobestand

Klik op Openen op de werkbalk van het tabblad Start om uw videobestand te selecteren en te laden.

2 Clip Toevoegen aan Sequentie

Wanneer uw videobestand in het project is geladen, wordt het weergegeven in de prullenbak Videobestanden links van de voorbeeldvensters. Klik met de rechtermuisknop op uw bestand en selecteer "Plaatsen op Sequentie". U kunt ook op Ctrl+E op uw toetsenbord drukken.

3 Open het venster Ondertiteling

Als u het venster Ondertiteling wilt openen, selecteert u de sequentie op het menutabblad en klikt u op de knop Ondertiteling op de werkbalk van het tabblad Start.

4 Ondertitels Importeren of Maken

U kunt een bestaand ondertitelingsbestand op VideoPad laden of uw eigen ondertitels helemaal opnieuw maken. Klik op Laden op de werkbalk van het dialoogvenster Ondertitels om een bestaand bestand te importeren. Om te beginnen met het maken van uw eigen ondertitels, plaatst u de cursor op de tijdlijn op het juiste moment waar u wilt beginnen met het weergeven van ondertitels en klikt u vervolgens op Toevoegen in de werkbalk om uw eerste ondertitelingsvermelding te maken.

5 Ondertitels Aanpassen

VideoPad biedt uitstekende tools voor aanpassing en controle over uw ondertitels. U kunt het lettertype, de kleur, de grootte en de stijl van de tekst wijzigen. U kunt een voorbeeld van de wijzigingen bekijken die u in realtime aanbrengt, het afspelen starten en onderbreken en naar bepaalde momenten van uw video springen.

6 Opslaan en Exporteren

Als u uw ondertitels als een afzonderlijk bestand wilt opslaan in plaats van ze permanent samen te voegen met uw video, klikt u op de knop Opslaan in de werkbalk van het dialoogvenster Ondertitels. VideoPad slaat ze op als uw favoriete ondertitelingsbestandsindeling op uw harde schijf.

Vind je het nou wat?

Het maken van ondertitels is een van de vele briljante functies van VideoPad Videobewerker. VideoPad is perfect voor het remasteren van alle videoclips die u op uw camcorder hebt opgenomen. Of u nu een videomontage wilt maken van de zomerse roadtrip van uw gezin, een video-cv wilt samenstellen of de productie van uw dramatische meesterwerk wilt samenstellen, het maken van films is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Download NuKlik hier om VideoPad Streaming Audio Software te downloaden