VideoPad TutorialVideoPad Videobewerker maakt het bewerken van video's eenvoudig. Met deze volledig uitgeruste video-editor kunt u binnen enkele minuten professionele video's maken met overgangen, muziek en gesproken tekst, zodat u het meeste uit uw vastgelegde herinneringen kunt halen en films kunt maken die u met trots met familie en vrienden kunt delen.

Aan de slag
Bewerken
Effecten
Opslaan en Exporteren
Klik hier om VideoPad movie maker software te downloaden Download nu

Versie Update Nieuwsbrief


Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste productreleases door u aan te melden voor de NCH Software Newsletters.
E-mail:
  

VideoPad Interface voor VideoPad v6.01

In deze video wordt de VideoPad-interface uitgelegd, met de werkbalk, bakken met mediabestanden, voorbeeldvensters, reeksweergaven en workflowtabbladen.


Media Toevoegen

Deze tutorial leidt u door het snelle en eenvoudige proces van het toevoegen van media aan uw videoprojecten met VideoPad. De tutorial behandelt slepen en neerzetten, navigeren naar bestanden, het opnemen van een webcam, mediabestandsbakken, het bekijken van clips en het toevoegen van clips aan een reeks.


Media Toevoegen vanaf uw Telefoon

Deze zelfstudievideo laat u zien hoe u video's, foto's of audio van uw telefoon kunt openen om te bewerken in VideoPad.


Video Opnemen met Uw Camcorder

Deze zelfstudievideo laat u zien hoe u video van uw camcorder op uw computer kunt opnemen.


Audio Toevoegen aan uw Film

In deze zelfstudie wordt beschreven hoe u audio aan uw film kunt toevoegen met VideoPad. U leert hoe u audio importeert, hoe u gesproken tekst opneemt en hoe u toegang krijgt tot de geluidseffectbibliotheek van NCH Software.


Tekst Toevoegen aan Video's

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u zowel eenvoudige tekstoverlays als geanimeerde tekstoverlays toevoegt. Leer hoe u uw tekst opmaakt, scrollen toevoegt en geanimeerde teksteigenschappen bewerkt. Gebruik de informatie in deze zelfstudie om bijschriften, titelschermen, aftiteling en tekstoverlays aan je video's toe te voegen.


Ondertitels Toevoegen

In deze zelfstudie wordt u laten zien hoe u ondertitels in uw video kunt toevoegen en bewerken. Leer hoe u het ondertitelingsdialoogvenster kunt gebruiken om uw eigen ondertitels te maken en ondertitelingsbestanden te laden (SSA, SRT en VTT.) U leert ook hoe u uw ondertitels kunt opmaken door het lettertype, de tekst en de kleur te bewerken.


Uw Video Bewerken

In deze zelfstudie wordt u laten zien hoe u uw video eenvoudig kunt bewerken met VideoPad. Het omvat cliplengte, in- en uitpunten, clipvolgorde, het splitsen van clips en het verwijderen van clips.


Hoe Verhoog je Audiovolume

Deze video laat u zien hoe u het audiovolume in uw video kunt verhogen. Meer informatie over het verhogen van het audiovolume met de effecten Normaliseren en Versterken.


Hoe Verwijder je Audio uit Video's

Deze zelfstudie laat zien hoe u audio uit videoclips kunt verwijderen. Leer hoe u de audio ontkoppelt van een videoclip en verwijdert, en hoe u een audioclip opnieuw koppelt aan uw video.


Hoe Verwijder je Ruis uit Audio

Deze zelfstudie laat zien hoe u ruis uit de audio in uw VideoPad-project kunt verwijderen. Leer hoe u ruis uit uw audio verwijdert met de standaardvoorinstelling of met het effect Hum and Hiss verwijderen.


Hoe kun je Video's Bijsnijden

Deze video laat u zien hoe u videoclips in VideoPad kunt bijsnijden. In deze zelfstudie wordt beschreven hoe u het begin- of eindpunt van uw clip kunt wijzigen.


Hoe Knip je Video's

Deze zelfstudie voor videobewerking laat u zien hoe u een videoclip bijsnijd.


Hoe Splits je Video's

Deze video laat je zien hoe je een videoclip kunt knippen of splitsen. In deze zelfstudie wordt beschreven hoe u een deel van een clip in de reekstijdlijn kunt uitsnijden of hoe u een clip in de voorvertoningsvensters kunt splitsen.


Hoe Wijzig je de Clipsnelheid

Deze tutorial laat je zien hoe je je videoclip kunt vertragen of versnellen met VideoPad.


Hoe Spiegel je een Video

In deze zelfstudievideo wordt uitgelegd hoe u een videoclip horizontaal of verticaal kunt spiegelen.


360 graden videobewerking met VideoPad v6.01

Deze zelfstudie leidt u door de basisprincipes van 360-bewerking in VideoPad. Leer hoe u overschakelt naar de 360-voorvertoningsmodus en hoe u het effect Plaatsen in 360 toepast op platte clips.


Hoe voeg je Effecten

Deze zelfstudie laat u zien hoe u effecten aan uw video kunt toevoegen met VideoPad. U leert hoe u effecten toevoegt, hoe u effecten bewerkt en hoe u de effecten in uw project opslaat.


Hoe Voeg je een Zoomeffect

Deze zelfstudievideo laat u zien hoe u een zoomeffect aan een videoclip kunt toevoegen. In deze zelfstudie wordt ook beschreven hoe u een zoom-anmatie aan een clip toevoegt.


Pannen en zoomen gebruiken voor een Ken Burns-effect

In deze zelfstudie wordt beschreven hoe u het pan- en zoomeffect van VideoPad kunt gebruiken. Dit maakt het eenvoudig om het Ken Burns Effect toe te passen. U leert hoe u het effect kunt aanpassen en bekijken voordat u het op uw videoclip toepast.


Overgangen Toevoegen

In deze zelfstudie leert u over het gebruik van overgangen in VideoPad. In deze video leert u hoe u overgangen kunt toevoegen, hoe u een voorbeeld ervan kunt bekijken en hoe u overgangen kunt bewerken.


De Animatiebewerker Gebruiken

In deze zelfstudie wordt u laten zien hoe u de animatie-editor kunt gebruiken om effectparameters in uw video te animeren. Leer hoe u de animatieregel van een parameters weergeeft, het parametermenu gebruikt en hoofdframes toevoegt.


Voeg een logo of watermerk toe aan je video

Deze zelfstudie laat je zien hoe je een logo of watermerk aan je video toevoegt met VideoPad Video Editor. Leer de locatie en duur van uw watermerk te plannen en gebruik effecten om het uiterlijk aan te passen.


Hoe Vervaag je een Deel van een Video

In deze zelfstudie wordt u laten zien hoe u een vervagingseffect aan een videoclip kunt toevoegen. Het laat zien hoe u het vervagingseffect op slechts een deel van een clip kunt toepassen en hoe u het vervagingseffect in uw videoclip kunt aanpassen en animeren.


Voeg een Achtergrond toe aan een Green Screen-video

Deze video laat je zien hoe je een achtergrond toevoegt aan een green screen video.


Een Momentopname Maken

Deze zelfstudievideo laat je zien hoe je een momentopname van een video maakt en deze aan de tijdlijn toevoegt.


Uw film opslaan en exporteren

In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u uw VideoPad-bestandsproject kunt opslaan om later aan te werken en hoe u uw voltooide film naar de gewenste locatie en indeling kunt exporteren. Leer hoe u exporteert met voorinstellingen voor verschillende draagbare apparaten, op dvd brandt, exporteert als een reeks afbeeldingen, exporteert naar sociale mediaplatforms of exporteert met de wizard Exporteren.


Uploaden naar YouTube

Deze videozelfstudie laat je zien hoe je je video's rechtstreeks vanaf VideoPad naar YouTube kunt uploaden.


Hoe sla je op als MP4

Deze tutorial laat je zien hoe je je video kunt opslaan als een MP4. Het zal ook laten zien hoe u de standaardcoderingsinstellingen kunt wijzigen en de resolutie en framesnelheid kunt aanpassen. Meer informatie over het beheren van meerdere exporttaken en deze op de achtergrond uitvoert terwijl u bewerkt.


Opmerking: de tutorials op deze pagina zijn voor VideoPad vanaf versie 4.48. Voor zelfstudies over eerdere versies van VideoPad raadpleegt u de VideoPad-afspeellijst. Voor tutorials over andere NCH Software producten zie de NCH Software YouTube-kanaal.
Vind je dit programma nou wat?

VideoPad Videobewerkingssoftware is perfect voor het remasteren van alle videoclips die u op uw camcorder hebt opgenomen. Of u nu een videomontage wilt maken van de zomerse roadtrip van uw gezin, een video-cv wilt samenstellen of de productie van uw dramatische meesterwerk wilt samenstellen, het maken van films is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Download nu


Klik hier om VideoPad movie maker software te downloaden