NCH Software Hem
Hem | Hämta | Support | Produkter | Webbkarta

Kommer ert program att tillåta att ersätta bakgrundsbilder (jpg) i våra videor?

Du kan placera en person eller ett objekt framför en ny bakgrund med Chroma Key-effekten i VideoPad. För att uppnå denna effekt behöver du två videoklipp i din huvudsekvens: bakgrundsbilden på ett nedre spår (till exempel videospår 1) och huvudobjektet på ett högre spår (t.ex. videospår 2). För bästa resultat måste bakgrunden till huvudobjektet (som du tar bort) vara mycket konsekvent (t.ex. utan markeringar eller skuggor) och samma färg får inte visas på skådespelare eller objekt om du inte vill ta bort färgen där också.

Chroma Key-effekten finns i dialogrutan Videoeffekter, som du kan öppna genom att klicka på knappen Effekter. I dialogrutan Videoeffekter klickar du på drop-menyn högst upp och väljer Chroma Key och klickar på Lägg till för att lägga till effekten i listan över tillämpade effekter. Klicka på knappen Konfigurera effekt för att öppna dialogrutan Välj Chroma Key.

Välj den färg du vill ta bort genom att klicka på en färg i förhandsgranskningen eller genom att klicka på färgväljarkontrollen. Ändra bakgrunds- och förgrundsvärdena för att justera hur lika en färg måste vara den valda färgen för att den ska tas bort.

Bakgrundsvärdet kan inte överstiga förgrundsvärdet. När du flyttar en skjutreglage kan den andra flytta automatiskt för att upprätthålla denna relation.

 

Tillbaka till Videoredigerare för VideoPad Teknisk support

Testa Videoredigerare för VideoPad
Ladda ner Videoredigerare för VideoPad gratis. Att se och använda programmet själv kan svara på de flesta frågor

Ladda ner nu

De bästa produktkategorierna

Program för ljudinspelning
Ljudprogram
Dikteringsprogram
Videoprogram

Mest populära program

WavePad-ljudredigerare
Switch Ljudkonverteringsprogram
Express Burn Diskbrännarprogram
Prism Konverterare för videofil
RecordPad Ljudinspelningsprogram

Topp | Tillbaka till Videoredigerare för VideoPad | Integritet | Allmänna villkor | Hem
© NCH Programvara