Skapa och redigera videoundertexter

Ladda ner nu


VideoPad-videoredigering och undertexter

Enkel programvara för att lägga till undertexter till dina filmer

VideoPad videoredigeringsprogram är ett bra verktyg för att arbeta med videoundertexter. Oavsett om du vill lägga till kommentarer till din hemlagade video eller skapa professionella filmundertexter, erbjuder VideoPad ett roligt och enkelt sätt att göra det. Du kan också ladda undertexter från befintliga filer och redigera dem så att de passar din film perfekt.

VideoPad-videoredigering och undertexter

Enkel programvara för att lägga till undertexter till dina filmer

Lägg enkelt till undertexter till din film med ett enkelt och professionellt textningsverktyg.

  • Lägg enkelt till undertexter till videor
  • Skapa videor och undertexter för DVD, HD, 360, YouTube och mer
  • Stöder alla populära videoformat sömlöst
Få det gratis. En gratis programvaruversion för videoredigering och undertexter är endast tillgänglig för icke-kommersiellt bruk. Om du kommer att använda den hemma kan du ladda ner den fria versionen här.
VideoPad program för videoredigeringLadda ner VideoPad Video undertexter för Windows

Skapa och redigera videoundertexter

1 Ladda din videofil

Klicka på Öppen -knappen i verktygsfältet På fliken Hem för att välja och ladda din videofil.

2 Lägg till klipp i sekvens

När din videofil läses in i projektet visas den i papperskorgen Videofiler till vänster om förhandsgranskningsrutorna. Högerklicka på din fil och välj "Placera på sekvens". Du kan också trycka på Ctrl + E på tangentbordet.

3 Öppna fönstret Undertexter

För att öppna fönstret Undertexter, välj Sekvens på menyfliken och klicka på knappen Undertexter på fliken Hem verktygsfält.

4 Importera eller skapa undertexter

Du kan antingen ladda en befintlig undertextsfil till VideoPad eller skapa dina egna undertexter från grunden. Klicka på knappen Ladda i verktygsfältet i dialogrutan Undertexter för att importera en befintlig fil. För att börja skapa dina egna undertexter, placera markören på tidslinjen i rätt ögonblick där du vill börja visa undertexter och klicka sedan på knappen Lägg till i verktygsfältet för att skapa din första undertextspost.

5 Anpassa dina undertexter

VideoPad erbjuder utmärkta verktyg för anpassning och kontroll över dina undertexter. Du kan ändra teckensnitt, färg, storlek och stil på texten. Du kan förhandsgranska de ändringar du gör i realtid, starta och pausa uppspelningen och hoppa till vissa ögonblick i videon.

6 Spara och exportera

Om du vill spara dina undertexter som en separat fil istället för att permanent slå samman dem med din video klickar du på Save -knappen i verktygsfältet i dialogrutan Undertexter. VideoPad sparar dem som ditt föredragna filformat för undertexter på hårddisken.

Gillar du vad du ser?

Att skapa undertexter är en av många lysande funktioner i VideoPad Videoredigeringsprogram. VideoPad är perfekt för att remastera alla videoklipp du har spelat in på din videokamera. Oavsett om du vill göra ett videomontage av din familjs sommarresa, sammanställa ett video-CV eller montera produktionen av ditt dramatiska mästerverk, har det aldrig varit enklare att skapa filmer.

Ladda ner nuKlicka här för att ladda ner VideoPad Streaming Audio Software