Guider för VideoPadVideoPad videoredigeringsprogram gör det enkelt att redigera videor. Med den här fullständiga videoredigeraren kan du skapa professionella videor med övergångar, musik och berättande på några minuter, vilket hjälper dig att få ut det mesta av dina inspelade minnen och skapa filmer som du kommer att vara stolt över att dela med familj och vänner.

Komma igång
Redigering
Effekter
Spara & Exportera
Klicka här för att ladda ner VideoPad filmskaparprogram Ladda ner nu

Nyhetsbrev för versions-uppdateringar


Bli först med att få veta mer om de senaste produktlanseringarna genom att registrera dig för NCH Software Nyhetsbrev.
E-post:  
  

VideoPad-gränssnitt för VideoPad v6.01

I den här guiden förklaras VideoPad-gränssnittet, som visar verktygsfält, mediefillagerplatser, förhandsgranskningsfönster, sekvensvyer och arbetsflödesflikar.


Lägg till media

Den här guiden guidar dig genom den snabba och enkla processen att lägga till media i dina videoprojekt med VideoPad. Guiden tar upp Dra och Släpp, navigera till filer, spela in en webbkamera, mediefilfack, förhandsgranska klipp och lägga till klipp i en sekvens.


Lägg till media från telefonen

Den här guiden visar hur du öppnar videor, foton eller ljud från din telefon för att redigera i VideoPad.


Spela in video från videokameran

Den här guiden visar hur du spelar in video från videokameran till din dator.


Lägg till ljud i filmen

Den här guiden visar hur du lägger till ljud i filmen med VideoPad. Du får lära dig hur du importerar ljud, hur du spelar in berättarröst och hur du kommer åt NCH Software sound effect-biblioteket.


Lägg till text i videor

Den här guiden förklarar hur du lägger till både enkla textöverlägg och animerade textöverlägg. Lär dig hur du formaterar texten, lägger till rullning och redigerar animerade textegenskaper. Använd informationen i den här guiden för att lägga till bildtexter, titelskärmar, krediter och textöverlägg i dina videor.


Så här lägger du till undertexter

Den här guiden visar hur du lägger till och redigerar undertexter i videon. Läs om hur du använder dialogrutan undertexter för att skapa dina egna undertexter och ladda undertextfiler (SSA, SRT och VTT.) Du kommer också att lära dig att formatera dina undertexter genom att redigera teckensnitt, text och färg.


Redigera din video

Den här guiden visar hur du enkelt redigerar din video med VideoPad. Den täcker klipplängd, in- och utpunkter, klippsekvensering, delning av klipp och borttagning av klipp.


Så här ökar du ljudvolymen

Den här guiden visar hur du ökar ljudvolymen i din video. Lär dig hur du ökar ljudvolymen med hjälp av effekterna Normalisera och Förstärka.


Så här tar du bort ljud från videor

Den här guiden visar hur du tar bort ljud från videoklipp. Läs om hur du tar bort länken till ljudet från ett videoklipp och tar bort det, samt hur du länkar om ett ljudklipp till videon.


Så här tar du bort brus från ljud

Den här guiden visar hur du tar bort brus från ljudet i Videopad-projektet. Läs om hur du tar bort brus från ljudet med standardförinställningen eller med effekten Ta bort hum och hiss.


Så här trimmar du videor

Den här guiden visar hur du trimmar videoklipp i VideoPad. Den här videoguiden beskriver hur du ändrar start- eller slutpunkten för klippet.


Så här beskär du videor

Den här guiden visar hur du beskär ett videoklipp.


Så här delar du video

Den här guiden visar hur du klipper eller delar ett videoklipp. Den här guiden beskriver hur du klipper ut en del av ett klipp i sekvensens tidslinje eller hur du delar ett klipp i förhandsgranskningsfönstren.


Så här ändrar du klipphastighet

Den här guiden visar hur du saktar ner eller påskyndar ditt videoklipp med VideoPad.


Så här vänder du en video

Den här guiden visar hur du vänder ett videoklipp vågrätt eller vertikalt.


360 graders videoredigering med VideoPad v6.01

Den här guiden vägleder dig genom grunderna i 360 redigering i VideoPad. Lär dig hur du växlar till 360 förhandsgranskningsläge och hur du tillämpar effekten Placera i 360 på platta klipp.


Så här lägger du till effekter

Den här guiden visar hur du lägger till effekter i din video med VideoPad. Du får lära dig hur du lägger till effekter, hur du redigerar effekter och hur du sparar effekterna i projektet.


Så här lägger du till en zoomeffekt

Den här guiden visar hur du lägger till en zoomeffekt i ett videoklipp. Den här guiden beskriver också hur du lägger till en zoom animation i ett klipp.


Använda Pan och Zoom för en Ken Burns-effekt

Den här guiden visar hur du använder VideoPads panorerings- och zoomeffekt. Detta gör det enkelt att applicera Ken Burns Effect. Du får lära dig hur du justerar och förhandsgranskar effekten innan du använder den på videoklippet.


Lägga till övergångar

I den här guiden får du lära dig mer om hur du använder övergångar i VideoPad. Den här videon lär dig hur du lägger till övergångar, hur du förhandsgranskar dem och hur du redigerar övergångar.


Använda animeringsredigeraren

Den här guiden visar hur du använder animeringsredigeraren för att animera effektparametrar i videon. Lär dig hur du visar en parameters animeringslinje, använder parametermenyn och lägger till nyckelrutor.


Lägg till en logotyp eller vattenstämpel i videon

Den här guiden visar hur du lägger till en logotyp eller vattenstämpel i videon med VideoPad Video Editor. Lär dig att planera platsen och varaktigheten för din vattenstämpel och använda effekter för att göra justeringar av dess utseende.


Hur man skapar oskärpa på en del av en video

Den här guiden visar hur du lägger till en oskärpa effekt i ett videoklipp. Det visar hur du tillämpar oskärpaeffekten på endast en del av ett klipp samt hur du justerar och animerar oskärpa effekten i ditt videoklipp.


Lägg till en bakgrund i en grön skärmvideo

Den här guiden visar hur du lägger till en bakgrund i en grön skärmvideo.


Ta en ögonblicksbild

Den här guiden visar hur du tar en ögonblicksbild av en video och lägger till den på tidslinjen.


Spara och exportera filmen

Den här guiden visar hur du sparar Videopad-filprojektet så att det fungerar senare och hur du exporterar den färdiga filmen till önskad plats och format. Lär dig hur du exporterar med förinställningar för olika bärbara enheter, bränner till DVD, exporterar som en sekvens av bilder, exporterar till sociala medieplattformar eller exporterar med exportguiden.


Ladda upp till YouTube

Den här guiden visar hur du laddar upp dina videor till YouTube direkt från VideoPad.


Så här sparar du som MP4

Den här guiden visar hur du sparar din video som en MP4. Det visar också hur du ändrar standardkodningsinställningarna och justerar upplösningen och bildhastigheten. Lär dig hur du hanterar flera exportuppgifter och kör dem i bakgrunden medan du redigerar.


Observera: guiderna på den här sidan är för VideoPad som börjar med version 4.48. För guider om tidigare versioner av VideoPad, se Spellista för VideoPad. För guider om andra NCH Software produkter, se NCH Software YouTube-kanal.
Gillar du vad du ser?

VideoPad Videoredigeringsprogram är perfekt för att förbättra kvaliteten på alla videoklipp du har spelat in på din videokamera. Oavsett om du vill göra ett videomontage av din familjs sommarresa, sammanställa ett video-CV eller montera produktionen av ditt dramatiska mästerverk, har det aldrig varit enklare att skapa filmer.

Ladda ner nu


Klicka här för att ladda ner VideoPad filmskaparprogram