Voxal-zelfstudiesVoxal (Voxal) Voice Changer Software maakt online chatten, audio voorbereiden op presentaties of het spelen van een game nog leuker. Wijzig en vermom uw stem eenvoudig in elke toepassing die een microfoon gebruikt.

Download nu

Aan de slag met Voxal

Deze video behandelt alle basisprincipes die u nodig hebt om door Voxal te navigeren, spraakeffecten te bekijken, aangepaste spraakeffecten te maken, stemmen op te nemen of een stemeffect toe te passen op een opname.


Tekst synthetiseren met Voxal

In deze zelfstudie ziet u hoe u tekst synthetiseren naar audio. Het is eenvoudig om tekst te importeren, een spraakeffect toe te passen en uw nieuwe audiobestand op te slaan.


Het effect spraakwijziging tijdelijk omzeilen

Deze zelfstudie laat je zien hoe je tijdelijk terugschakelt naar je normale stem terwijl je Voxal gebruikt met de tool "Bypass".


Opmerking: de tutorials op deze pagina zijn voor Voxal te beginnen met versie 1.32. Voor tutorials over andere NCH Software-producten zie de NCH Software YouTube-kanaal.
Zoals wat je ziet?

Voxal Voice Changing Software is leuk en makkelijk te gebruiken. Het is de perfecte tool om spraakeffecten toe te voegen wanneer u online chat, interactieve games online speelt of een opname maakt.

Download nu


Klik hier om Voxal motion graphics software te downloaden