Guider för Express AnimateExpress Animate Rörelsegrafiks och Animationsprogram gör det enkelt att lägga till specialeffekter och skapa rörelseanimationer. Detta gratis animationsprogram är intuitiv och användarvänlig.

Ladda ner nu

Komma igång med Express Animate

Den här videon täcker alla grunder i Express Animate, skapa ett nytt projekt och komma igång med rörlig grafikanimering.


Ändra objektegenskaper och animera med nyckelrutor

I den här guiden utforskas kompositionspanelen och grunderna i att redigera eller animera ett objekts egenskaper. Den visar hur du lägger till och tar bort nyckelrutor samt redigerar de värden som är länkade till en nyckelruta.


Skapa en karaktär

Den här videon visar hur du skapar en karaktär att animera med Express Animate.


Animera en karaktär

Den här videon visar hur du animerar en karaktär med Express Animate.


Exportera till HTML5

Den här videon visar hur du exporterar en animering som HTML5 för att spara din komposition som en webbsida som kan öppnas i en webbläsare.


Använd lökskal

Den här videon visar hur du använder knappen växlingsknappen för lökskinn för att se flera ramar samtidigt.


Använd Bezier Curve

Den här videon visar hur du använder Bezier Curve-verktyget för att skapa grafiska vektorer med hög noggrannhet.


Notera: guiderna på den här sidan är för Express Animate som börjar med version 3.12. För guider om andra NCH Software-produkter, se NCH Software YouTube.
Gillar du vad du ser?

Express Animate är ett gratis animationsprogram. Det perfekta verktyget för att lägga till rörlig grafik och animering till ditt videoprojekt. Ta dina filmer till en annan nivå med detta enkla, användarvänliga animationsprogram.

Ladda ner nu


Klicka här för att ladda ner Express Animate Rörelsegrafikprogram