PhotoPad GuiderPhotoPad Foto Editor är en fullständig skisserat fotoeditor som låter dig enkelt ta bort röda ögon och blemmor, förbättra färger, lägga till specialeffekter, beskära foton och mycket mer.

Klicka här för att ladda ner PhotoPad Photo Editor programvara Ladda ner nu

Komma igång med PhotoPad

Denna guiden visar dig hur du navigerar PhotoPad Photo Editor Software. Den innehåller funktioner som är tillgängliga från fliken Start, historik- och lagerpanelen, andra flikar i gränssnittet och fliken NCH Software Suite.


Importera bilder till PhotoPad

Denna guiden tar dig steg-för-steg genom processen att importera en bild till PhotoPad för redigering. Importera bilder från hårddisken, en kamera eller en skanner. Du kan till och med göra en skärmdump eller ta en bild med din webbkamera.


Använda markeringsverktygen i PhotoPad

Lär dig att använda det rektangulära markeringsverktyget, lasso-markeringsverktyget och trollstaven i den här guiden. Du kommer också att lära dig att skapa en kantlinje för din bild och tillämpa en konstnärlig effekt på bara en del av bilden.


Vänd och rotera digitala bilder

Lär dig använda flip- och roteringsverktygen i PhotoPad. Vänd bilder horisontellt eller vertikalt. Rotera bilder 45 grader, 90 grader, 180 grader eller godtyckligt.


Beskär bilder

Titta på den här guiden för att lära dig de beskäringsalternativ som PhotoPad har tillgängliga.


Ändra storlek på bilder

Ändra storlek på dina bilder för utskrift eller för webben. Lär dig att utnyttja verktyget Vätske ändra storlek för bilder som du behöver för att ändra storlek men inte vill förlora några detaljer genom att beskära.


Förbättra färgen i bilder

Den här videon guidar dig genom fliken Färg i PhotoPad. Optimera snabbt exponering, ljusstyrka, kontrast och mättnad. Lär dig att använda nivåer och kurvor. Var kreativ med färg med hjälp av tonings-, nyans- och färgtonsverktygen. Tillämpa effekter som sepia, negativ, gråskala eller vintage.


Lägg till text i dina bilder

Lär dig hur du lägger till text i dina bilder för att skapa bildtexter, inbjudningar och mycket mer. Denna guiden tar dig steg för steg genom processen att lägga till ett textlager och anpassa egenskaperna hos din text.


Rita på dina bilder

Lär dig ritverktygets egenskaper. Denna guiden lär dig hur du väljer en färg, ändra opacitet och storlek på din pensel. Det visar också attributen för de olika penslar.


Använda suddverktyget

Denna guiden kommer att visa dig hur du använder suddgummiverktyget för att klicka och dra på din bild och radera under markören. Videon kommer också att demonstrera hur du använder knappen återställa pensel om du har raderat för mycket.


Sy ihop bilder ocht skapa en Panorama

Den här guiden lär dig hur man syr flera bilder tillsammans för att skapa en panoramabild. Det är perfekt för de gånger som din kameralins inte helt kan fånga allt utan beskärning.


Lägg till färg i svartvita bilder

Denna guiden lär dig hur du använder "Colorize" verktyget både kreativt och effektivt. Lägg till färg i gamla familjefoton för att ge dem liv eller lägga till färg i en del av en svartvit bild för en konstnärlig effekt.


Använda en effekt på ett markerat område

Denna guiden lär dig hur du använder "Regionala effekter" verktyg för att tillämpa en effekt på bara en del av ditt foto.


Ändra bakgrundslagret

Denna guiden kommer att visa dig hur du ändrar bakgrundsskiktet i fotografier med PhotoPad. Ändra bakgrunden till en fast färg, transparent eller en bild och lär dig hur du ändrar storlek på och justerar bakgrundslagret.


Att göra ett fotocollage

Denna vuídeo guidar dig genom processen att göra ett fotocollage i PhotoPad.


Skriva ut dina bilder

Den här guiden visar hur du använder utskriftsalternativen i PhotoPads utskriftsdialog.


Observera: guiderna på denna sida är för PhotoPad version 4.00. Det finns några guider för tidigare versioner som fortfarande är giltiga i version 4.00 eller senare. För guider för andra NCH Software-produkter se den NCH Software YouTube-kanal.
Gillar du det du ser?

PhotoPad fotoredigeringsprogram är perfekt för att röra upp alla bilder du har tagit med din digitalkamera eller skanna till datorn. Oavsett om du vill beskära, rotera och ändra storlek på dina foton, förbättra deras kvalitet med verktyg som skärpning och brusreducering eller skapa ett panorama med fotosömmar, har fotoredigering aldrig varit enklare.

Ladda ner nu


Klicka här för att ladda ner PhotoPad Photo Editor programvara