Hem & Personliga program

Välj Programkategori  

Personliga program för din hemdator

Program för privatekonomi

MoneyLine hjälper till att hålla dina pengar, bankkonton och alla dina utgifter på ett ställe.

Förbättra digitala bilder

PhotoPad är en rolig och enkel fotoredigerare låter dig retuschera bilder, ta bort röda ögon och blemmor, tillämpa effekter, beskära, förbättra färger och mycket mer.
Finns även för Android enheter

Skapa bildspel

Gör videobildspel från din digitala bilder med PhotoStage. Skapa bildspel för att bevara dina minnen och dela med vänner och familj.
Finns även för Android och iPad

Skapa egna filmer

VideoPad är en funktionsspäckad videoeditor som låter dig importera direkt från din videokamera, trimma, lägga till effekter, lägga till musik för att sedan bränna till DVD.
Finns även för iPad and iPhone

Videoanimering

Skapa rörelseanimeringar och lägg även till animeringar i dina videor med denna intuitiva och användarvänliga programvara.

Program för hemdesign

Visualisera och planera ditt drömhem med DreamPlan för att skapa en realistisk 3D-hemmodell, komplett med möbler, landskapsarkitektur och mycket mer.

Skrivarhandledare & Spel

KeyBlaze skrivarhandledar-program är utformad för att hjälpa till att lära sig att skiva snabbare och touch-skrivning. Det enklaste programmet som finns tillgänglig för att snabbt lära sig snabbskrivning och 10-knappsskrivning.

DJ-program

Zulu gör dig till DJ. Mixa musik och andra ljudinspelningar live, dra och släpp musik, granska kommande spår och mer.
Finns även för Android

Bränn videor till DVD

Bränn hemfilmer och videoklipp till DVD med Express Burn. Dra, Släpp och Bränn. Levereras med ett enkelt och intuitivt gränssnitt som ger snabb och enkel åtkomst till alla verktyg och funktioner du kan behöva för att skapa din skiva.

Digitalisera vinylskivor

Med Golden Records kan du enkelt konvertera dina LP-skivor och ljudkassetter till CD eller MP3. Konvertera dina favoritskivor och kassetter till CD eller MP3 med Mac eller Windows.