NCH ​​Software Home
Huis | Download | Ondersteuning | Producten | SiteMap

Staat uw programma ons toe om achtergrondbeelden (jpg) in onze video's te plaatsen?

U kunt een persoon of object voor een nieuwe achtergrond plaatsen met het Chroma Key-effect in VideoPad. Om dit effect te bereiken, hebt u twee videoclips in uw hoofdsequentie nodig: de achtergrondafbeelding op een lager spoor (zoals Video Track 1) en het hoofdobject op een hoger spoor (zoals Video Track 2). Voor het beste resultaat moet de achtergrond van het hoofdobject (dat u gaat verwijderen) een zeer consistente kleur hebben (bv. zonder hooglichten of schaduwen), en diezelfde kleur mag niet voorkomen op acteurs of objecten als u niet wilt dat de kleur daar ook wordt verwijderd.

Het Chroma Key-effect staat in het venster Video-effecten, dat u kunt openen door op Effecten te klikken. Klik in het dialoogvenster Video-effecten op het keuzemenu bovenin en selecteer Chroma Key en klik op Toevoegen om het effect toe te voegen aan de lijst Toegepaste effecten. Klik op Effect configureren om het dialoogvenster Chroma Key selecteren te openen.

Selecteer de kleur die u wilt verwijderen door op een kleur in het clipvoorbeeld te klikken, of door op de kleurkiezer te klikken. Wijzig de waarden voor Achtergrond en Voorgrond om in te stellen hoe sterk een kleur moet lijken op de geselecteerde kleur om te worden verwijderd.

De Achtergrondwaarde mag niet hoger zijn dan de Voorgrondwaarde. Als u de ene schuifregelaar verplaatst, kan de andere automatisch meebewegen om deze verhouding te behouden.

 

Terug naar VideoPad Videobewerker Technische ondersteuning

Proberen VideoPad Videobewerker
Download VideoPad Videobewerker gratis. Als u de software uit eerste hand ziet en gebruikt, kunt u de meeste vragen beantwoorden

Download nu

Topproductcategorieën

Geluidsopnamesoftware
Audiosoftware
Dicteersoftware
Videosoftware

Meest populaire programma's

WavePad Audiobewerker
Switch Audioconverter
Express Burn Schijfbrander
Prism Videoconverter
RecordPad Geluidsopname

Top | Terug naar VideoPad Videobewerker | Privacy | Juridisch | Huis
© NCH ​​Software